Tegnap felhívott szomszédom hogy lecserélnék a kazánt (és...?), és hogy itthon vagyok-e. Mondom nem, 180 km-re vagyok odébb. Mikor jövök haza xy városba? Mondom fogalmam sincs.... Mert hogy a kazán beszereléséhez le kéne fotózni az enyémet és a kéményt (társasházról van szó). Mikor én szereltettem be, ilyenek nem kellettek....
Le tudnék-e menni szerdán míg lefotózzák a kazánt? Mondom tessék? 360 km-t utazzak egy 2 perces fotóért? Hát de ő kifizeti az utat... Mondom nem erről van szó. Nem 2 nappal előtte kéne szólni, dolgozom stb. Mert hogy 2 hetes csimóta ne fázzon... Végül rokonom majd el tud menni segíteni neki, van kulcsa a lakásomhoz.
Teszem fel a kérdést. Mégis az ilyenek hogy gondolják hogy elmenjen valakinek a fél napja, 2 perc fotózásért, ráadásul ezért utazzon oda-vissza 360 km-t?
Kérdező, csakhogy neki nem kell számon tartania, hogy mikor hol vagy. Mikor megtudta hogy nem vagy otthon, abba is belement hogy fizesse az utad, illetve ha ez számodra nem megoldható, akkor hogy egy rokonod ugorjon be helyetted. Ez teljesen normális hozzáállás. Az már kevésbé, hogy te ilyesmin itt hőzöngsz.
2023. nov. 21. 14:22
12/19 A kérdező kommentje:
Tudja hogy Pesten élek már nyár óta... felette van a lakásom pont, felnéz és látja hogy sötét van.
2023. nov. 21. 14:24
13/19 A kérdező kommentje:
10-es, igen ez a tipik hantás duma, meg kellett volna játszani hogy lemegyek Bolttal 80 ezerért, azt fizesd ki ha azt akartad hogy sos itt legyek :)))
2023. nov. 21. 14:25
14/19 anonim válasza:
#13 Tényleg veled van inkább a probléma, hogy lehet valaki ennyire feszült egy kérdés miatt, ami már meg is van oldva?
2023. nov. 21. 14:35
15/19 anonim válasza:
Végülis feltöretheti a házadat pl a rendőrökkel, mert nem vagy kooperatív ;)
2023. nov. 21. 14:39
16/19 A kérdező kommentje:
Mert ez így működik szerinted :))
2023. nov. 21. 15:49
17/19 anonim válasza:
Nekem az nem tiszta, hogy az ő kazánjához minek kell fotó a tiédről, meg a kéményről. Közös a kémény? Lehet egyáltalán gyűjtőkémény? Még engedélyezett? Egyébként meg nem arról van szó, hogy áztatod őket vagy ilyesmi. Ha korszerűsít és lecserélik a kazánt, azt lehet előre tudni, nem két nappal előbb kell szólni. De tényleg nem értem, egyedi kazánhoz minek a szomszéd.
2023. nov. 21. 16:15
18/19 A kérdező kommentje:
Mikor mi cseréltettük le mikor beköltöztünk, nem volt ilyen hiszti. Új építésű társasház, mindenkinek saját kazánja van. Nekünk egyedül annyit mondott a kazános, hogy ne kapcsoljuk be míg nem jön ki a kéményseprő engedélyt adni rá. Lehet hogy van gyűjtő, fogalmam sincs, nem értek hozzá, de én nem mentem be felettem vagy alattam lévő szomszédokhoz fotóért koldulni.
2023. nov. 21. 16:23
19/19 anonim válasza:
#10:
Ja, veled az élen az idegesítő válaszaiddal. Eltűnhetnél már innen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!