Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tehetnék a zavaró és...

Mit tehetnék a zavaró és valószínü, hogy mentálisan beteg szomszéddal, hogy ne járkáljon át hozzám?

Figyelt kérdés

Anyukám meghalt pár éve. Én ôrököltem a házát. A saját lakásomat eladtam, annak árából szépen felújítottam. Beköltöztem, minden jó volt. Egyedül élek, férjem, gyerekem nincs.

Viszont a szomszéd idös néni, elkezdett hozzám átjárni. Mivel valamilyen mentális baja lehet, talán demens vagy még rosszabb, azt hiszi, én vagyok az anyukám. Elöször próbáltam kedvesen elmagyarázni, hogy ö meghalt, én a lánya vagyok, stb. De nem érti. Mãsnap újra jött.

Akkor elkezdtem zárni a kaput, csengöt kikapcsoltam, barátoknak, rokonoknak mondtam, hogy hívjanak fel, ha jönni akarnak, mert a kapu zárva.

A néni viszont jön. Ha nem tud bejönni, egy bottal, kövel, bármivel zörgeti a kaput.Vagy rugdossa.

Két kutyám van, akik szabadon vannak az udvaron. Ök ezt erös ugatással viszonozzák. Muszáj kimenni és hazairányítani a nénit.

Egyedül már nem találna haza. De másnap kezdödik megint.

Ha dolgozok és nem vagyom otthon, akkor órákig zörgeti a kaput. Szomszédok mondták, hogy már erösen unják a mindennapi cirkuszt.

Én is. Mit tegyek?

Rendörök már nem jönnek ki. Háziorvosnak mondtam, annyit mondott, hogy igen-igen, nem lehetne egyedül a néni.

Most ezzel én mit kezdjek? Nem vagyok a rokona. Sajnos hozzátartozója nincs.

Mit tehetnék, hogy hagyjon békén?

48/N

2023. okt. 29. 23:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10 es nek van igaza. ne foglalkozz vele totalisan ignorold. majd a szomszedok intezkednek ha nem birjak a cecot tovabb. ne szolj hozza ne menj ki ne engedd be es ennyi. persze ez eleg idegesito de mast nem igazan tehetsz. a rendorok miert nem viszik el?
2024. márc. 30. 06:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!