Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Más is van úgy, hogy ha nem...

Más is van úgy, hogy ha nem megy férjhez /nősül meg, és egyedül marad esetleg, kb esélytelen saját lakást venni?

Figyelt kérdés

Nagyon elszomorít ez a helyzet mostanában, pedig azt sem mondhatom, hogy sz.r a fizetésem de ilyen árak mellett már nem számít hú de jónak sajnos.

Jelenleg lakótárssal élek akit egyáltalán nem bírok, csak ha egyedül bérelnék, ennyit sem tudnék félretenni.

Igazából nem is tanácsot várok, csak kíváncsi vagyok más ilyen reménytelen helyzetben hogy gondolkodik.

(örökléssel majd lesz saját, de az az igazság, ha ez az ára, hogy legyen, bár soha ne lenne)

Garzonok is nonszensz árakon vannak...

27/N

2023. okt. 25. 15:05
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nem hitel nélkül gondoltam, az konkrétan a lehetetlen kategória méginkább sajnos😅
2023. okt. 31. 17:58
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

20 én ugyan nem így vagyok aszex mint te, más miatt nem tudok/akarok szexelni de így nagyon csúnya jövő vár ránk...

Mármint rám biztos mivel anyagi gondokkal küzdő családból jövök, betegségeim vannak szóval kb egy hajléktalan jövő vár rám

2023. okt. 31. 18:42
 23/23 anonim ***** válasza:
Mondj egy olyan országot/várost, ahol egyedül könnyebb megvenni egy lakást mint 2-en. Egyedül is lehet, anélkül hogy nem örökölsz. Olyat kell tanulni amit nagyon jól megfizetnek és akkor egyedül is lehetséges, teszem azt az önerőt összegyűjtöd a mamahotelben és mondjuk 25 éves korodra minimális hitellel vehetsz egy kis lakást Budapest egy normálisabb részén. Nehéz egyedül, de nem lehetetlen.
2023. nov. 22. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!