22-ben a Momentum egyedül teljesen esélytelen lenne? Ha indulnának, ❤ Fekete-Győr András ❤ lenne a miniszterelnökjelölt?
Én rájuk szavaztam volna, ha nem álltak volna össze a kommunistákkal meg a Jobbikkal.
Ezekután ők is csak megélhetési politikusok a szememben, úgyhogy inkább megyek nyugatra.
7-es teljesen igazad van.
Van egy érzésem a "nekem eddig szimpatikus volt a Momentum/Jobbik/Dk" hozzászólásokkal kapcsolatban:
nagyon úgy tűnik, hogy aki ilyet ír, az soha nem volt szimpatizáns, csak a negatív jelzőket így akarja hitelesíteni:
ha egy fidesz-szimpatizánsnak valami nem tetszik XY ellenzéki politikus működésében, az sokkal kevésbé ütős, mintha valakinek, aki épp kiábrándul abból az ellenzéki pártból.
Felőlem azt gondolsz rólam amit akarsz. De ne csináljatok úgy, mintha a Fidesszel elégedetlen szavazónak az egyetlen alternatíva a baloldali összefogás kormányváltása lenne. Ezeknek a kezébe én nem adnék hatalmat. Ezért amint írtam, inkább a harmadik lehetőséget választom, és lelépek nyugatra.
Ti meg csak veszekedjetek még a szemétdombon, nekem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!