Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tehetek, ha a felső...

Mit tehetek, ha a felső szomszéd szándékosan az én erkélyemre szórja a hamutálja tartalmát és a szotyihéjat?

Figyelt kérdés

Rendszeresen nálam landol a szemete. Biztos, hogy nem véletlen: a dolog túl rendszeres.

Többször előfordult, hogy éjjel órákon(!) át ordibált telefonon valakivel. Az ekkor hallott mondatok alapján szerintem akár késsel is nekimenne annak, aki keményebben lépne fel ellene.

2023. okt. 20. 20:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

Egy idősek vagyunk, én simán felmentem, hogy ne szórja le hozzám a hamut egy csávó, pedig egyedül lakom.

Ez a cetlizgetés pedig nagyon gáz, akkor lenne értelme, ha nem tudnád ki az és kiraknád a lépcsőházba vagy ha nem egyértelmű, hogy te tetted ki. Ebben a helyzetben nyilván te tetted ki... Ezzel csak azt éred el, hogy már biztosan tudja, hogy nem fogsz úgyse konfrontálódni és csinálja tovább.

Ha nem mersz felmenni, akkor kérj meg valakit az ismerőseid közül, hogy beszéljen vele, mintha ő is ott lakna veled.

2023. okt. 20. 22:03
 12/13 anonim ***** válasza:
71%
Nagy gonddal összetakarítod és amikor arra jársz, kézbesíted a levélládájába.
2023. okt. 21. 00:21
 13/13 anonim ***** válasza:
52%
Kérd meg a pasidat/bátyádat/nagyobb darab ismerősödet, barátodat, hogy egyszer együtt menjetek fel szólni.
2023. okt. 21. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!