Ha megkérdeznék egy szomszédos országban élő fiatalt,ki az az Azahriah tudná rá a választ?
Én a jegyeladós sztoriig életemben nem hallottam róla.
Gondolom aki szereti a nyálpoprap tömegtermékeket, az ismeri, legalábbis a régióban, mert vannak angol és kevert számai ahogy láttam.
Te mennyire ismered a külföldi országok híres előadóit?
Szerintem nagyjából ugyanannyira ismerik Azariah-t külföldön.
6osnál a pont. Te mennyire ismered pl Szlovákia vagy Lengyelország helyi zenészeit?
Ja, pl ott a TATU, a két leszbikus tinilány Ukrajnából.... ja... hogy ők már MILFek azóta? Ebből az évezredből kéne? Hááát...:D
Szóval elég fura gondolatmenet, hogy ismerniük kéne... De gondolom ez megint csak a szokásos vergődés, hogy valaki bebizonyíthassa saját magának, hogy Azariah valójában egy senki:D Csak tudnám mire jó ez..
"de azért az erős, hogy valaki Magyarországon nem ismeri, az ilyenek barlangban élnek..?"
Nem igazán. Értelemszerűen csak nem kísérik figyelemmel a média és/vagy a hírek azon szegmensét, ahol az illető neve felbukkanhat. Nem tudom, számora miért olyan hihetetlen ez a hozzáállás, de ha valami nem érdekel, arra sosem kattintok vagy keresek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!