Akik azt mondják ne foglalkozzam azzal hogy kibeszélnek engem és hogy ő leállította őket, az miért nem mondja el miket mondanak rolam?
Van 2 nő a tarsasházunkban, akik olyankkat csinalnak higy lek-znak, a barátomra nyomult volna az egyik, meg neki is le akartak volna járatni, meg utcára is kikiabálva mikor jöttem haza gúnyoltak mert hallották hogy a teloba mondom a páromnak hogy szerelmem, erre elkezdték utánozni.
A barátom semmivel nem ad ezekre, nem áll velük szóba, el is fordul, nem köszön, de negativan se áll hozzájuk, teljesen ignoralja őket.
A házban van egy rendes pasi(vagy csak azt hiszem hogy az), es miután vele beszéltem akkor betalálták őt is a hátam mögött rolam pletykálni es engem lehordani neki.
A srác nekem azt mondta hogy neki is kezdték azt hogy engem kibeszélnek, de ő leállította öket, ne foglalkozzak a "vén madarakkal" vagy ilyesmit mondott holott relatíve "fiatal" nők.(nem öregasszonyok)
Ezen kívül másiknak is kitárgyalnak engem.
De miért nem mondják el nekem miket mondanak rólam?
Nem akarják, hogy feleslegesen mérgelődj.
Egyébként, ha ennyire rossz a légkör, akkor érdemes megfontolni a költözést.
+
"csinalnak higy lek-znak"
Ezt nem tudtam megfejteni🤔
Elkezdtem volna írni miket tesznek, a trágár beszéd, kirögógés, mások ellenem fordítasa, barátomra nyomulás,meg nem is tudom, és kozte pl hogy le..nak.
Csak jól lerövítettem véletlen.
De ez jellemző máshol is, ha pl rólam van szó, 2 ember se mondja el konkrétan miről.
És rosszul esik.
Most ez a pasi megint megkeresett engem es már félek hogy egy követ fújhat akkor azokkal akik engem kibeszelnek es hogy mit akarhat.
Mit tegyek? Ne beszéljek vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!