Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi van mostanában az emberekke...

Mi van mostanában az emberekkel, hogy mindenki nekem jön?

Figyelt kérdés
Még nem tapasztaltam ilyet, nagyvárosban lakom. Mostanában azt tapasztalom, hogy mindenki az úton-járdán majdnem nekem jön, kilép elém stb. Veletek volt már ilyen? Egyetemista környéken lakom, zömében fiatalok, de ennyire nem tudnak figyelni?

2023. szept. 27. 00:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"Én 196 centis kipattintott komoly Úriember vagyok, sosem jönnek nekem még a forgalmasabb csomópontokon sem, inkább félrehúzódnak."

Na én pont az ilyeneket nem szoktam kikerülni, csak az utolsó pillanatban, ha mindenképp szükséges, mert miért kerülgesselek, mert te magasabbnak születtél? :DD

#10 Igen, ezt is tapasztaltam. A hülyéje nem ám kikerülne. Inkább biciklivel megyek, ha azt nem kerüli ki, akkor ő húzza a rövidebbet.

Lehet, hogy csak az új gólya egyetemisták miatt van most (iskolakezdés) és idővel megtanulnak ők is normálisan közlekedni...

2023. szept. 27. 11:50
 12/17 anonim ***** válasza:
26%

Jaj de imádok ráereszkedni rollerral az ilyen "kipattintott komoly úriemberek"-re. Látom az arcukon a felsőbbrendűségi tudatot, ami aztán átvált rémületbe, hogy húúúú most szakadni fog az Armani öltöny, ha nem húzza arrébb a seggét!

Az eset után már kevésbé úriember, mert még utánam óbégat valamit, de az meg a kutyát sem érdekli 🤣

2023. szept. 27. 12:27
 13/17 anonim ***** válasza:

7

"Éppenséggel Magyarországon jobb oldali haladás van járdán is,..."

Hol hallottál ilyesmit?

2023. szept. 28. 08:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Menj indiába.
2023. szept. 29. 00:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Mondom, nem tapasztaltál ilyet, akkor minet panaszkodsz?
2023. szept. 29. 00:57
 16/17 anonim ***** válasza:
48%

Nagyvárosban laksz, és nem tapasztaltál ilyet, közben panaszkosz, hogy tapasztalod?

Nagyvárosban amúgy tapasztalnod kéne, olyan sok az ember. És még úgy, hogy nem is tapasztalod, így is itt panaszkodsz?

Menj inkább hegyet mászni.

2023. szept. 29. 01:00
 17/17 anonim ***** válasza:
51%
Neked is ki lehet ám térni, ha jön szembe valaki!
2023. nov. 3. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!