Mi van mostanában az emberekkel, hogy mindenki nekem jön?
"Én 196 centis kipattintott komoly Úriember vagyok, sosem jönnek nekem még a forgalmasabb csomópontokon sem, inkább félrehúzódnak."
Na én pont az ilyeneket nem szoktam kikerülni, csak az utolsó pillanatban, ha mindenképp szükséges, mert miért kerülgesselek, mert te magasabbnak születtél? :DD
#10 Igen, ezt is tapasztaltam. A hülyéje nem ám kikerülne. Inkább biciklivel megyek, ha azt nem kerüli ki, akkor ő húzza a rövidebbet.
Lehet, hogy csak az új gólya egyetemisták miatt van most (iskolakezdés) és idővel megtanulnak ők is normálisan közlekedni...
Jaj de imádok ráereszkedni rollerral az ilyen "kipattintott komoly úriemberek"-re. Látom az arcukon a felsőbbrendűségi tudatot, ami aztán átvált rémületbe, hogy húúúú most szakadni fog az Armani öltöny, ha nem húzza arrébb a seggét!
Az eset után már kevésbé úriember, mert még utánam óbégat valamit, de az meg a kutyát sem érdekli 🤣
7
"Éppenséggel Magyarországon jobb oldali haladás van járdán is,..."
Hol hallottál ilyesmit?
Nagyvárosban laksz, és nem tapasztaltál ilyet, közben panaszkosz, hogy tapasztalod?
Nagyvárosban amúgy tapasztalnod kéne, olyan sok az ember. És még úgy, hogy nem is tapasztalod, így is itt panaszkodsz?
Menj inkább hegyet mászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!