Mi a franc van az emberekkel mostanában?
Figyelt kérdés
Először jött az orosz-ukrán eset, ezután érkezett meg Zsebibaba, aki tiktokon liveolta, ahogy éppen szeretkezik, utána jött a madaras srác, az utolsó befutó pedig Nabu, aki efebofil.
Mindez 1 hét alatt.
Mi van az emberekkel mostanában? A régebbi youtubeos és tiktokos drámák ehhez képest tényleg semmik, mert ezek mellett bőven eltörpülnek.
Szerintetek mi lehet az oka ezeknek az eseményhullámoknak?
2022. márc. 3. 18:01
1/6 anonim válasza:
lehet lassan terjednek feléd a hírek, mivel ebből 2-t már régóta tudom, az utolsóról meg nem is hallottam, de lehet jobb is
2/6 anonim válasza:
Ez nem az első orosz-ukrán háború,hanem a 2.
3/6 anonim válasza:
én ebből csak az orosz-ukrán esetet tudom , a többi nem ismerem
5/6 anonim válasza:
Ma már visszasirja az internet azt, mikor a legnagyobb baj az volt, hogy ViccElek tett-e fel reakció videót, vagy sem XD
6/6 anonim válasza:
te kis gyogyi. mi a köze ennek az eseményeknek egymáshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!