Mit lehet tenni, ha megfenyeget a szomszéd?
Az a helyzet, hogy él(t) a szomszédunkban egy férfi testvérpár, de állandóan ment a cirkusz, alkoholisták, nőtlenek. Az egyik aztán megelégelte és öngyilkos lett. Kb. egy hete. Egymást készítették ki, folyton áthallatszott a veszekedés, ami napi szinten folyt. A másik iszik tovább, és ma belémkötött, hogy küldjem le a férjem. Mondtam neki, hogy a férjem dolgozik. Azt mondta nem igaz, mert hallja hogy beszél (nem beszélt nálunk férfi ma). És azt állítja, hogy a férjem beszélt mindig átfele az ők udvarukra, azért lett öngyilkos a testvére, mert a férjem mondott neki valamit. És hogy ő meg fogja ölni a férjemet.
A férjem 2 éve él itt, soha nem váltottak egy szót sem köszönésen kívül. Teljesen normális a férjem, nem szokott beszélni átfele a szomszédba, nem zsörtölődik, nem kötekedik.
Gondolom a szomszédnak kezd elmenni az esze, lehet a fejében beszélnek. Kicsit feszült vagyok, jövő hónapra várjuk a kisbabánkat, elég aggasztó, hogy a szomszéd pedig ilyenekkel fenyegetőzik.
Humanitás
Szerintem ilyen nevelő jellegű pacsizás után kihivnád a rendőrt h szevasz
Összegabalyodtam a szomszéddal az asszony terhes én dolgozok 1000el ez meg itt cirkuszol meg fenyegetőzik és bakker nembirtam hallgatni..
Na akkor a “normális rendes”rendőr nem kivonúl hogy börtönbebasszon hanem esetleg kiirnak egy olyan jegyzőkönyvet(vagy semmilyet)hogy abbol nemfogsz a sitten kikötni esetleg a rendőrök megkérik a szomszédot jogy ember tudd a helyed ne problémázz mert ha megint miattad kell kijönni akkor bajlesz…
Na meg ha egy kis ésszel mész “izomagyú dzsungelharcos”kodni
Akkor szintén nemmész sittre..
de lehet izomagyalás nélkül kérlelni a rendőrséget meg a bíróságot húzni félévekig és csak több stress…
És a probléma még mindig adott
Köszönöm a válaszokat!
Nincs a férjemmel probléma, mindig kiáll mellettem, de még mindig dolgozik.
Viszont úgy gondolom nem nagyon hatná meg semmi a szomszédot amit mondunk neki. A mentális állapotából ítélve.
Nem is az, hogy annyira megfélemlítene. Csak valahogy az egész szituáció döbbenetes volt. Ilyennel irreális dologgal vádaskodni , meg fenyegetőzni. Nem szeretném ha a jövőben ilyesmi mégegyszer előfordulna. Sem velünk, sem pedig majd a gyerekkel.
Ha nincs veszitenvaloja mindegy mit csinalsz. Ha leultetik, ha szetba_od a fejet vascsovel, azt is leszarja.
Inkabb kinaljatok meg valami szutyok metil alkoholos piaval rendszeresen, 1-2 ev es kampo.
Elköltöznék. Ennyi. A szomszéd nem fog megváltozni, ha ráhívod a rendőrt, az nem véd meg, amikor a fószer mondjuk neked megy az utcán, mert épp hülye, vagy bepöccent rád.
Megéri? Én elhúznék a francba, többet ér a saját testi épségem meg lelki egészségem, semmint egy hülye miatt idegeskedjek 0-24.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!