Mit lehet tenni, ha megfenyeget a szomszéd?
Az a helyzet, hogy él(t) a szomszédunkban egy férfi testvérpár, de állandóan ment a cirkusz, alkoholisták, nőtlenek. Az egyik aztán megelégelte és öngyilkos lett. Kb. egy hete. Egymást készítették ki, folyton áthallatszott a veszekedés, ami napi szinten folyt. A másik iszik tovább, és ma belémkötött, hogy küldjem le a férjem. Mondtam neki, hogy a férjem dolgozik. Azt mondta nem igaz, mert hallja hogy beszél (nem beszélt nálunk férfi ma). És azt állítja, hogy a férjem beszélt mindig átfele az ők udvarukra, azért lett öngyilkos a testvére, mert a férjem mondott neki valamit. És hogy ő meg fogja ölni a férjemet.
A férjem 2 éve él itt, soha nem váltottak egy szót sem köszönésen kívül. Teljesen normális a férjem, nem szokott beszélni átfele a szomszédba, nem zsörtölődik, nem kötekedik.
Gondolom a szomszédnak kezd elmenni az esze, lehet a fejében beszélnek. Kicsit feszült vagyok, jövő hónapra várjuk a kisbabánkat, elég aggasztó, hogy a szomszéd pedig ilyenekkel fenyegetőzik.
Költözni nem opció?
Ezt látom az egyedül értelmes megoldásnak.
Na ja hadj ott csapot papot mert egy tahó a szomszéd..?
Egy bejelentést megér hogy a szomszéd kicsit fura…
És hogy miket mond..esetleg nemárthat egy hang/videó felvétel ahogy a szomszéd ossza az igazat
Lehetőleg kapun belül történjen a felvétel és utánna kihelyezni egy “kamerával figyelt terület” táblát hogy ugymond”érvényes”legyen a felvétel..
Esetleg a barbár mód..?haverok és megkérni a szomszédot hogy ne zargsson ill ha akkármi történik akkor ő fog érte felelni
Plane ezekután hogy fenyegetőzik…én a barbárság híve vagyok általában…
El lehet kezdeni perelni, fenyegetőzni, ráhívni a fekete sereget, bármit.
De ha maguk lesznek egy vsz. mentálisan sérült alkoholistával, aki bekattan, mit csinálnak?
Hát pont az ilyenek miatt mondom a fegyverre a legyen és nekeljen használni mint fordítva..
amugy szerintem ha egy nemtudom..?szociális munkássa eggyütt felkeresnék a szomszédot és beszélnének mi a probléma stb..szerintem csak lehetne tenni valmit ha a szoc.is látja hogy az ember nem normális és veszélyben van egy család…
Ha nem akkor jöjjön a feketebetyàrasereg
Az kiabáljon akinek a háza ég..gondolom a kérdező részéről neeemigen van mit tartani a bíróságtol..max csak a huzavona…
Egy alkesz nemhinném hogy ért a szóbol…
#3:
Gázpisztoly, paprika-spray, sokkoló, erős megtermett házőrzőkutya. Nem siránkozni meg félni kell, hanem a megfelelő ellentámadási fegyverzetet beszerezni. Ne csinálj már úgy, mintha egy mentál-f*szkalap sebezhetetlen lenne.
:D szívemből szóltál
Pontossan
Ha már családomvan akkor meg pláne hogy “védelmező”is a férfi..
és ja kutya fegyvernek használható dolgok akár fegyver is
De nemkell túlagyalni szerintem bőven jó a cső vagy fejsze nyele
Én már àtmentem volna a szomszédhoz beszélgetni amolyan férfiassan hogy bazdmeg te normálisvagy?várandós az asszony te meg itt eszed a sz@rt?nem szégyelled magad? És ha nem akkor röktön az elején megsallerolni és megkínálni ha a házad felé beszél akkor levágom mint a nyulat..
ok a nő írta ki a problémát..de érted..szerintem a férjed nemfog becsinálni egy alkesz szomszédtől miközben te terhesvagy…
Aztán sokra megy majd egy újszülöttel, miközben a férje Tökölön ül....
sok izomagyú dzsungelharcos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!