Milyenek a szomszédaitok? Ugye nem csak nekem ilyen rosszak?
Figyelt kérdés
Nekünk egy család a szomszédunk és borzalmasak. Naponta megy az üvöltve veszekedés,verekedés, és van egy kutyájuk meg egy 6 éves gyerekük. A kutya többször akart rám támadni. Pl amikor a nyulamat vittem haza asszem az orvostól.
A puja se jobb mert konkrétan a semmiből elkezdte nekem mondani hogy még fogok halni:D
Nektek milyen szomszédos sztoriaitok vannak?
2023. szept. 8. 19:23
11/11 winR válasza:
Én nyugodt, nem antiszociális családnak tartom magunkat. Ettől függetlenül az egyik szomszéd nem is köszön, a szembeszomszédokból ketten köszönnek a kilencből, van még két közvetlen szomszéd, az egyik állandóan óbégat valamit (pl.fűnyírás), semmi nem tetszik neki, a másikok köszönnek, de ennyi. Kezdtem már azt hinni, hogy velünk van a baj, de nem hinném, én mindenkinek köszönök, nem szólok be senkinek, csak akkor nyírok füvet, amikor lehet, nem tartunk bulikat, kerti partikat, nem hangoskodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!