Milyenek a szomszédaitok? Megírnád hogy milyen típusú településen laksz?
Nincsenek szomszédaim 🥰
(Erdőben lakok, könnyűszerkezetes kis házikóban)
Kisvárosban élek. Viszonylag jól kijövünk a szomszédokkal, ha kell segítenek és mi is segítjük őket (építkezés, stb.). Ritkábban át is látogatunk egymáshoz.
A másik szomszéd néha azért próbál szúrkálódni. Nem vagyunk velük rosszban, de jóban sem.
Kisvárosban élek, albérletbe, 7 hónap van még a szerződésből.
Felsőszomszédba cigányok költöztek, az alsószomszédba szintén, nem, nem a kivételt erősítő szabályból valók, szembe meg egy gyerekes véranyuka van, akinek a hobbija a folyosón dobálni a gyerekének a labdát, hogy hozza vissza.
Helyileg Budapesten dolgozom csak Home Officeba, tervben van, hogy felköltözöm, és nem biztos, hogy megvárom a szerődés végét, lehet veszni hagyom a kauciót, mert lassan azt érzem, hogy vagy magamat, vagy a szomszédaim fogom megölni :)
Jók, semmi probléma nincs velük.
Kolis vagyok, 5 szobatársam van és 12 szomszédom. Plusz a pasimnak, akinél kb lakom egy szinttel arrébb van 5 szobatársa és 12 szomszédja.
Otthon a családnál is jók a szomszédok, van egy idős néni meg egy másik (hozzánk hasonló) család. Szintén kb kirepültek a gyerekek, de régen sokat játszottunk együtt. Meg zenéltünk is, mindkét család zenész család. (Az idős néninél meg ott lakott a fia, aki szintén zenész). Plusz nekem falszomszédunk egy zenész fickó.
Nagy város mindkettő, de különbözőek.
Rémálom. A 2 oldalsó szomszédunkkal semmi gond nincs, mintha nem is lennének. Viszont a szembeszomszédunk egy szellemi fogyatékos férfi, akiről az anyja gondoskodik. Minden alkalommal mikor kimegyünk, kiabálja nekünk az obszcén f*szságait, amik néha szexuális töltetűek is. Ez akkor volt "nagyon jó", mikor még kiskorú voltam... Egyszer irgalmatlanul leordítottam, de nem hatotta meg. Nem tudunk vele mit csinálni, mivel szellemi fogyatékos, neki bármit lehet. Ha valaha lesz rá anyagi keret, jó magasra megcsináljuk a kerítést, hogy ne tudjon belátni. Utálunk az udvaron lenni emiatt, pedig gyönyörű füves, virágos udvarunk van.
Kicsi dunántúli falu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!