Lakásban élők, a ti szomszédaitok is tivornyáznak ilyenkor?
Figyelt kérdés
Bömböl a zene, táncolnak, ugrálnak, mint az állatok?2022. dec. 24. 20:06
2/18 anonim válasza:
Majd újévkor... kettővel felettünk egy cigány család lakik, borzalmas nótákat énekelnek és bömböltetnek már délelőtt 11-től egészen éjjel háromig úgy, hogy az asszonynak borzalmas hangja van (állandóan ordít, csukott ablak mellett is tőle zeng a ház télen is, melegebb időről ne is beszéljünk...). Senki más a környéken karácsonykor nem zajong, se más ünnepkor.
4/18 anonim válasza:
Budapesten a nagykoruton lakunk. Teljesen csend van.
Egy zsido csalad szomszedunk szokott orditani a 3 felnott tanulo fiu gyerekkel (20-25 ev kozottiek). (Az anyjuk hatranyoshelyzetueket tanit a munkajaban es hasonlo fogadja otthon. :D
5/18 anonim válasza:
Már nem, lenyomtam a villanyórájukat :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
6/18 Noren1989 válasza:
Àltalàban én vagyok a tivornyàzó szomszéd 🤣🤣🤣
8/18 anonim válasza:
Nincs semmi ilyesmi, normális környéken lakom
9/18 Metionin válasza:
Teljes csend van. Majd szilveszterkor számítok inkább hangokra a felső szomszédtól, ő szokott néha bulit tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!