Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lànyok ti hogyan oldanàtok...

Lànyok ti hogyan oldanàtok meg a lakàs vètelt, ha nincs öröksèged, a csalàdod nem tàmogat semmiben ès a kereseted àtlagos?

Figyelt kérdés

2023. szept. 8. 08:21
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Én el vagyok keseredve, mert éveken át dolgoztam és spóroltam, már a diákmunkákon szerzett pénzt is mindig félretettem. Sajnos közben albérletet kell fizetnem, szóval rengeteg pénz elmegy rá. Úgy érzem hiába van egy kicsit több pénzem évről évre, mégis egyre távolabb vagyok tőle, hogy egy kis 25-30 nm-es garzont meg tudják venni. Most is nézegettem és már 25 millió alatt nem is nagyon van olyan, amire nem kell egy vagyont rákölteni és nem szuterén. Szerintem egy ilyen kis lyuk reális ára 5-10 millió forint között lenne, ezt sem könnyű összeszedni albérlet mellett.
2023. szept. 15. 22:30
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Ja és örökség sem lesz, mert a szüleimnek sincs semmije, na meg nem is várnám el, hogy vegyenek nekem. De így meg olyan reménytelen az egész, sosem fogok tudni szabadulni az albérletből. Még az a szerencse, hogy gyereket nem szeretnék, mert akkor még rosszabb lenne. Mondjuk ilyen körülmények közé akkor sem vállalnék, ha lenne bennem vágy. De szerencsére nincs, szóval magamat valahogy ellátom. De ha így folytatódik az árak emelkedése, 25 év múlva is csak az albérletet fogom fizetni.
2023. szept. 15. 22:34
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
#42 Elvileg lassan fordul a trend és valamelyest csökkenni fognak az ingatlanárak. Igazából már az is jó lenne, ha egy 5-10 évig stagnálnának az árak.
2023. szept. 16. 06:26
 44/44 anonim válasza:
100%
Az a baj, hogy hiába prognosztizálják, hogy stagnálnak meg esetleg csökkennek a lakásárak, nem fognak visszaesni pl. 5-10 évvel ezelőtti szintre. Mi pl. 2021 januárjában vettünk egy megyeszékhelyen egy felújítandó Kádár-kockát 40 millióért, és közel 60 (!) millióért újítottuk fel teljesen, kívül-belül. A szomszédos, felújítandó házat, ami kb. olyan állapotban van, amilyen a miénk volt a felújítás előtt (palatető, amit cserélni kell, 50 éves vezetékek, nincs külső szigetelés, régi ablakok, stb.) most 60 millióért hirdetik. Szóval 50 %-os áremelkedés volt 2,5 év alatt. A ház mondjuk szép, kertvárosias környezetben van, jó helyen, szóval maga a lokációja nagyon jó, de akkor is, egy full felújítandó házért elkérnek most már 60 milliót..... És most támogatás sincs a felújításra. Tényleg durva.
2023. szept. 16. 10:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!