Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lànyok ti hogyan oldanàtok...

Lànyok ti hogyan oldanàtok meg a lakàs vètelt, ha nincs öröksèged, a csalàdod nem tàmogat semmiben ès a kereseted àtlagos?

Figyelt kérdés

2023. szept. 8. 08:21
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

20-as ez a kèrdès a nőkre vonatkozik.

Nem èrdekelnek a fèrfiak.

Mièrt kell àllandòan kontràzni??

Àllandòan versenyezni akartok, hogy nem vagyunk mi olyan rosszak a fèrfiak is csinàljàk.

Igen vannak akik melegekkel lefekszenek pènzèrt, meg talàn öreg nőkkel akiket a zserbòban ismertek meg, de hogy jön ez most ide???

Ha màr ennyire versenyezni akar pàr nő..

Melyikből van több? Női prostibòl vagy fèrfibòl, ha fel mèsz az internetre??

2023. szept. 8. 11:30
 22/44 anonim ***** válasza:
96%

Nedves kérdező.

Semmi közöd hozzá.

23 L

2023. szept. 8. 11:45
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

#21 A probléma a válaszaiddal és a hozzáállásoddal is az, hogy azt sugallod, hogy a prostituálódás egy könnyű és gyors meggazdagodási lehetőség minden nő számára.

Ez rendszeresen visszatérő téma a hímsoviniszták, incelek körében itt a gyakorin is és emiatt az egyébként tévhit miatt előszeretettel vetik meg és fikázzák a nőket, mert állításuk szerint a nők élete ezért sokkal könnyebb. Nem véletlenül kelt felháborodást az, hogy te is ezt a vonalat erősíted. Lenéző és megalázó ez a hozzáállásod a nőkhöz.

Rengeteg normális választ kaptál külföldre költözésről, tanulásról, gürizésről és mégis csak azt hajtogatod, hogy tegnap egy csaj azt írta, hogy pénzért szexelt. A normális válaszokra magasról teszel, mert nem támasztják alá azt, amit a nőkról gondolsz.

2023. szept. 8. 12:05
 24/44 anonim ***** válasza:
23%
Sehogy, albi. Tulertekelt ez a sajat lakas dolog. Nem is akarnam leelni az eletem egy helyen. Most is koltoztem melovaltasnal.. nem mind1 h fel ora oda vissza vagy 2
2023. szept. 8. 12:17
 25/44 A kérdező kommentje:

23-as nagyon tèvedsz. Az összes normàlis vàlaszt làjkoltam.

Te lovagolsz ezen a tèmàn nem èn!!!!

Ott van mint lehetősèg, de ott vannak màs vàlasz lehetősègek is , set kommentben leìrhatsz egy masik vàlasz lehetősèget, de nem te folyamatosan tàmadsz ès kötekszel, hogy ez a kerdès megalazò, hogy Incel vagyok stb...

Èppen, hogy neked kène pèldàt venne a normàlis vàlaszadòkròl.

Ők nem akadtak fent a kèrdèsen ès a vàlaszlehetősègeken ellentètben veled ès normàlisan vàlaszòltak a kèrdèsemre.

Làttàl olyan hozzàszòlàst tőlem, hogy azt ìrtam a normàlis vàlaszolònak, hogy nem hiszem el amit leìrt ès tuti, hogy szexel szerezte meg a lakàsra valòt????

Mutasd meg,hol ìrtam ilyet??

2023. szept. 8. 13:13
 26/44 anonim ***** válasza:
95%

#25 "Làttàl olyan hozzàszòlàst tőlem, hogy azt ìrtam a normàlis vàlaszolònak, hogy nem hiszem el amit leìrt ès tuti, hogy szexel szerezte meg a lakàsra valòt????

Mutasd meg,hol ìrtam ilyet??"

Tehát állítasz egy hazugságot, majd számonkéred rajtam. :) Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.

Egyébként én is adtam normális választ, csak emellett felhívtam arra is a figyelmedet, hogy miért gáz, amit csinálsz. Nem csak én kifogásoltam itt a prostitúció túltolását válaszlehetőségekként, aminek egyébként örülök.

2023. szept. 8. 13:23
 27/44 A kérdező kommentje:

26-os.

Te nagyon nem vagy rendben belül.

Gondolom önbizalom hiànyod van ès most kell valaki akit hibàztathatsz emiatt.

"Tehát állítasz egy hazugságot, majd számonkéred rajtam. :) Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban."

Milyen hazugsàgot àllìtok ìrd le kèrlek! Nem szàmon kèrem, hanem mutasd meg, hogy hol ìrtam ilyet?

Ha nem tudod megmutatni akkor nincs igazad.

Az, hogy van olyan nő aki pènzèrt szexelt ès ìgy vett lakàst az tèny, ha tetszik neked ha nem.

A hazugsàg az lenne ha azt mondanàm, hogy az összes hozzàszòlò ìgy szerzett lakàst.

Àllìtottam ilyet? Nem!!

Hàt te aztàn nagyon èles kès vagy a fiòkban. Tàmadsz valamivel , de amikor azt mondom mutasd meg, hogy hol mondtam ilyet akkor nem tudod megmutatni.

Előbb kèszülj fel rendesen mielőtt tàmadsz 😉

Nem tehetek ròla, hogy kisebbsègi èrzeteid tàmadtak.

2023. szept. 8. 13:42
 28/44 A kérdező kommentje:

26-os te ezt àllìtod

"Rengeteg normális választ kaptál külföldre költözésről, tanulásról, gürizésről és mégis csak azt hajtogatod, hogy tegnap egy csaj azt írta, hogy pénzért szexelt. A normális válaszokra magasról teszel, mert nem támasztják alá azt, amit a nőkról gondolsz."

Akkor ki is hazudik?

Elemezzük ki.

Làjkoltam a normàlis vàlaszokat, tehàt az àllìtàsod nem igaz.

Rengeteg normális választ kaptál külföldre költözésről, tanulásról, gürizésről - ez az àllìtàs igaz

mégis csak azt hajtogatod, hogy tegnap egy csaj azt írta, hogy pénzért szexelt. A normális válaszokra magasról teszel, mert nem támasztják alá azt, amit a nőkról gondolsz.

- Ez az àllìtàsod megint csak nem igaz. Te azt àllìtod, hogy ez tèvhit ès nincs olyan nő aki szexel szedte össze a lakàsra valòt. Èn pedig hoztam egy konkrèt pèldàt tegnapròl.

2023. szept. 8. 13:50
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

#27 Ezt a hazugságot állítottad: "Làttàl olyan hozzàszòlàst tőlem, hogy azt ìrtam a normàlis vàlaszolònak, hogy nem hiszem el amit leìrt ès tuti, hogy szexel szerezte meg a lakàsra valòt"

Majd számonkérted rajtam, hogy mutassam meg, hogy hol írtál ilyet. Én nem állítottam ilyet, de te számonkéred rajtam, hogy mutassam meg. Így már világos? A 27-es hozzászólásod is ilyenektől hemzseg, na meg személyeskedéstől. Nem is érdemel több szót.

Inkább próbáld meg felfogni a 23-as hozzászólásom lényegét és változtatni a hozzáállásodon, ha nem akarod nyomorult, megkeseredett, hímsoviniszta incel látszatát kelteni.

2023. szept. 8. 13:51
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

#28 "Te azt àllìtod, hogy ez tèvhit ès nincs olyan nő aki szexel szedte össze a lakàsra valòt."

Na ez megint csak hazugság. Ezt meg te mutasd meg nekem, hogy hol írtam. Ugyanis a tévhit erre vonatkozott: "azt sugallod, hogy a prostituálódás egy könnyű és gyors meggazdagodási lehetőség minden nő számára"

Tanulj meg szöveget értelmezni.

2023. szept. 8. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!