Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lànyok ti hogyan oldanàtok...

Lànyok ti hogyan oldanàtok meg a lakàs vètelt, ha nincs öröksèged, a csalàdod nem tàmogat semmiben ès a kereseted àtlagos?

Figyelt kérdés

2023. szept. 8. 08:21
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül mind igaz volt rám.

A párommal hosszú évekig spóroltunk, mindketten otthon laktunk. 27 évesen sikerült hitelre saját házat venni.

2023. szept. 8. 09:29
 12/44 Metionin ***** válasza:
100%
Tanultam, így viszonylag jól keresek, több munkahelyen is dolgozom, az egyik fizumat konkrétan erre rakom félre évek óta így nagyjából összeszedtem már az önerőt. Majd veszek fel hozzá hitelt és annyi. Igazából mivel már gyerekként is láttam, hogy nem fog mögöttem családi védőháló állni, nekem mindig ez volt a természetes, hogy ha kell valami, akkor tanulunk és dolgozunk érte.
2023. szept. 8. 09:33
 13/44 anonim ***** válasza:
92%
Annak idején lakáskasszával oldottam meg, amikor még volt hozzá állami támogatás. Most külföldre mennék dolgozni.
2023. szept. 8. 09:34
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon korán kell elkezdeni nagyon tudatosan élni, de ehhez kell a szülők megfelelő nevelése, mintája is.

Én az egyetem alatt nem tudtam túl sokat dolgozni, mert nappalin végeztem a tanító szakot és a gyakorlat mellett olyan órarendem volt, ami mellett kvázi lehetetlen volt a munka. Hétvégén dolgoztam csak, de kaptam ösztöndíjat, a havi nem volt sok, de a féléves városi ösztöndíj évi 300ezer volt, ezt tisztán félretetettem. Otthon laktam, ingáztam, így nem volt kolis, albérletes költségem. A rezsibe otthon beszálltam, mert apukám meghalt és anyu egyedül tartott el kettőnket minimálbérből. LTP számlám volt, azt fizettem. A párom szintén dolgozott az egyetem alatt végig, de ő levelezős volt, így neki több megtakarítása lett. Ketten 26 éves korunkra hoztunk össze 7.5 millió önerőt. Erre felvettük a babaváró+zöld hitelt és így idén be is költözhetünk a kis vidéki tanyánkba. 100 ezer a havi törlesztő, ez fix.

Persze közben nem volt karibi nyaralás, sőt, 7 év alatt csak egyszer nyaraltunk (nászút, a család ajándéka volt), se rongyrázós lagzi, se fesztiválozás, semmi. Egy 18 éves kisautónk van, mint luxuscikk, és most költözünk majd ki a szülői házból.

Sajnos ha nem vagy szerencsés, akkor vagy dolgozol, vagy szórakozol, ez a két verzió van.

Egyedülállóként nem is tudom, hogy lehet egy lakásra valót összekaparni, hogy őszinte legyek. Luxus számba megy.

A helyedben külföldre próbálnék költözni. A nővérem ott találta meg a számítását, bár miután viszonylag sokat félretett, hazajött és itt alapított családot. Én ezt nem tenném, kinn maradnék.

27/N

2023. szept. 8. 09:52
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

14 vagyok. Örökségem annyi volt, amiből a szülői otthon hitelét és apu temetését rendeztük, tehát semmi.

A keresetem pedig erősen átlag alatti, hiába tanultam keményen, ez csak az ösztöndíjakban látszott talán és most a szakmai helytállásomban. Ezt sajnos 260ezerrel honorálják havonta, ebből egyedül éhen is halnék kb. A férjem jól keres, így ketten kihozunk egy átlagosnak mondható, nem túl nagyzolós háztartást.

2023. szept. 8. 09:56
 16/44 anonim ***** válasza:
89%
Biztos, hogy a testemet nem árulnám, bocs, de ez borzasztóan megalázó feltételezés, akkor is, ha vannak ilyenek. A tanult szakmámmal jól boldogulnék külföldön is (informatika), és fiatalabb koromban könnyebben tanultam nyelvet is (most a 40-hez közel már belassultam, de nem lenne lehetetlen most sem, ha rákényszerülnék). Ráadásul gyerekkorom óta spórolós vagyok, már a zsebpénzemet is kis könyvben vezettem, mennyit kapok, mennyit költök, mennyi az aktuális egyenleg. A testéből csak az él, aki másra nem képes vagy belekényszerítik erőszakkal. Én egyik kategóriába sem tartozom.
2023. szept. 8. 09:58
 17/44 anonim ***** válasza:
83%
#7 A férfiak prostituálódása is létező jelenség, azon mégsem rugóztok állandóan. Ti is választhatjátok az elk.rvulást, mégis húzzátok a szátokat, ha f.szt kéne szopnotok. Csak azt nem értem, hogy miért, mikor szerintetek ez olyan vonzó lehetőség?
2023. szept. 8. 10:06
 18/44 A kérdező kommentje:

17#-es.

Most is te rugozòl ès hàborodsz fe ezen.

Mivel vannak nők akik pènzèrt szexelnek, ezèrt oda tettem mint lehetősèg.

Pont tegnap olvastam egy làny hozzàszòlàsàt aki elmondta, hogy az egyetemi èvei alatt pènzèrt szexelt ès ìgy vett lakàst.

A kèrdèsem a nőkre vonatkozik, hogy ők, hogy oldanàk vagy oldottàk ezt meg.

Ha tèged az èrdekel, hogy a fèrfiak hogyan vesznek lakàst akkor ìrj ki egy ilyen kèrdèst.

Ha egyik vàlasz lehetősèggel sem èrtesz egyet akkor ìrd le a komment mezőbe, hogy te hogyan oldanàd meg.

2023. szept. 8. 10:17
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Engem már nem érdekel, éveket idegeskedtem miatta. Pesten mindig lesz albérlet, olyan is, ami gyerekkel költözhető, aztán majd szüleim nagy lakásának a felét megöröklöm 60 évesen.
2023. szept. 8. 10:26
 20/44 anonim ***** válasza:
95%
Férfiak is szoktak a szex felé fordulni, ha pénzre szorulnak, csak ritkább.
2023. szept. 8. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!