Miert néznek rám rosszul a szomszédok, ha szerintem ők nem viselkednek normálisan?
Azóta néznek rám furcsán, amióta rám ugrott a nagy kutyájuk, karcolást okozva, mert póráz nélkül szokásuk a lakótelepen a ház előtt ücsörögni vele. Mondtam, hogy nem vagyok oda a nagyokért. De nem is ez a baj, hanem hogy azt mondta a nő hogy maradjak nyugton , ne mozduljak, nem bánt. De ha dolgom van, nem szeretnék velük pepecselni, mert épp a kutya póráz kötelezettséget megszegve épp a bejárati ajtó előtt lófrál. Nekem is van kutyám. Ha összetalalkoznak, mert épp nem az ablakot lesem, hogy kimehetünk-e, simán ketté harapja.
Lehet, hogy el tudok költözni innen, de arra várok, hogy biztos legyen.
De már a 12 éves gyerek is bunkón néz rám. Tegnap is, amikor szenvedtem a parkolással, bámult, valamit magyarázott, megkerdeztem, hogy mit mondott, azt mondta semmit. Ja és nála volt a nagy kutya, amit nem tud tartani ,ha az megindul.
Hogy jöjjek haza vagy menjek ki kutyát sétáltatni így? Még én vagyok a rossz, mert ők nem tartják be a törvényt.
Elszakadt az edzős nadrág és sebes lett a combom. Ennek kellene örülni meg hogy óvatosan kell mennem, nehogy megint rám ugorjon? Talán én vagyok a hibás, mert nem tetszik, ha egy kutya póráz nélkül van és mindenki más ezekkel szemben ismeri a törvényt és be is tartja ?
Gondolom, te bunkó, azert engem hibáztatsz, mert nem 40 kg kutyám van, hanem 6 kg. Másik szomszédnak is egy mopsza van, itt laknak már mióta és egyszer sem láttam, hogy póráz nélkül vitte volna ki a kutyáját, pedig az tényleg nem szalad el és nem ugrik senkire.
Abban igazad van, hogy nem szabadna póráz nélkül sétáltatniuk a kutyát. De azt honnan veszed, hogy kettéharapná a te kutyádat? Azt pedig szerintem illetlenség volt mondani nekik, hogy nem vagy oda a nagytestű kutyákért. Lehet, más meg a kicsikért nincs oda, mégsem mondja neked, mert illedelmes.
Ha tényleg veszélyes a te kutyádra, és nem csak te hiszed azt, a közös képviselőnek szólhatsz, és akkor a házon belül kötelesek lesznek ráadni a pórázt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!