A fidesz ezt a helyet is tönkretette, ahogy mindent, amihez hozzáérnek az ótvaras tolvaj mancsukkal. Kilóra eladták az egész várost a kínaiaknak meg a NER oligarcháknak, mert nem ismernek határt a zsebtömésben, csak az az egy számít nekik, minél többet lopni lopni lopni, és ehhez a kínaiak remekül asszisztálnak, mert tele vannak kétes pénzekkel és ugyanolyan gerinctelen környezetpusztító banda mint a fideszesek, zsák a foltját. Király lesz az akkugyár, nem volt még elég környezetszennyezés ebben az országban. De meg is érdemlik az ottani lakosok, vannak 200 ezren, de nem bírnak kiállni a saját városukért pár szarházi bűnöző politikus meg betolakodó sárga ellenében, gratulálok.
2023. dec. 16. 23:41
33/42 A kérdező kommentje:
Érdemes lenne kerülni most már egész Hajdú-Bihar vármegyét?
2023. dec. 17. 08:12
34/42 A kérdező kommentje:
A többi vármegye sokkal jobb hajdú-Biharhoz képest?
2023. dec. 17. 08:13
35/42 anonim válasza:
Szabolcs-Szatmár rosszabb. Es ott az emberek mentalitasa is kozepkori. :)
2023. dec. 17. 12:37
36/42 anonim válasza:
Nekem onnan volt csajom!!!
Aldom a napot is amikor oda szuletett a kis draga!
2024. júl. 11. 12:01
37/42 anonim válasza:
Debrecenben annyira kapzsi a fidesz, hogy képesek a NER tulajdonú telkek beépíthetőségének arányának növelése érdekében rendeleteket módosítani. Most a közelünkben egy hatalmas üres telek esetében is ez történt. A terület korábban park volt, majd a fideszes városvezetés elmutyizta fillérekért a megfelelő vállalkozónak, ledózerolták körbekerítették és évtizedig hozzá se nyúltak, most pedig 100 lakásos gettót építhet rá a fideszes vállalkozó. Jól el fogja tudni adni a kínai migránsoknak.
2024. júl. 12. 09:31
38/42 anonim válasza:
Itt nőttem fel. Konkrétan nincs itt semmi. Szoboszlora járok dolgozni mert ott is több munka van és többet is adnak.
Vagyis eddig nem volt semmi. Msotmar akku gyár lesz bőven. Remélhetőleg ennek ellenére iható víz is lesz, ha nem inkább költözök.
2024. aug. 14. 11:41
39/42 anonim válasza:
38# Az azért elég durva túlzás, hogy Hajdúszoboszlón több munka van mint Debrecenben, meghogy többet fizetnek, hülyeségeket felesleges leírni, mert még van olyan agyalágyult aki komolyan is veszi. Ha neked úgy jött ki az még nem jelenti azt, hogy ez egy általános érvényű helyzet. Hajdúszobolszó csak a gyógyvíz miatt létezik, ha az nem lenne, akkor ma egy még sokkal jelentéktelenebb porfészek lenne mint most, mert ott azon kívűl valóban az égvilágon semmi nincs és ez nem ferdítés. Ezzel persze nem azt mondom, hogy Debrecen valami istencsászárszág lenne, mert az is egy utolsó porfészek (ami mondjuk nagyságrendekkel nagyobb mint Hajdúszoboszló), csak még ráadásul telibe van öntve betonnal is.
2024. aug. 14. 14:39
40/42 anonim válasza:
39
Az ismerőseim 90%-a már vagy elköltözött vagy Debrecen környéki várokosban dolgoznak.
Van pár aki vagy gyárban/nyomdában,boltban vagy ismerős által valami nagyobb cégnél kapott munkát.
Debrecen nagy város, mégsincs ott kb semmi. Persze ha szerencsés az ember lehet talál munkát.
Én meguntam hogy az összes létező helyre beadtam az önéletrajzomat de sehonnan se jelztek vissza. Ha mégis a munkához képest aránytalanul kicsi fizetést adtak volna.
Bementem a munkaügyi hivatalban de ott se nagyon tudtak segíteni.Inkább kerestem máshol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!