Debrecen tényleg ilyen borzalmas város?
Debrecen egy mélyedésben fekszik, ahol sokszor megáll a levegő. Télen akkora szmog van, hogy már most meg lehet pusztulni, na majd erre jön rá az akksigyárak hatalmas rákkeltő szennyezése, ami majd szépen akár hetekig is benn marad Debrecenben. Nem kell nagy jósnak lenni, hogy meg fog szaporodni a különféle betegségek száma.
A közlekedésszervezés hihetelenül dilettáns, ezt megfejeli az, hogy a debreceni autósok (és emberek) többsége tajték p@raszt. Aki nem akar napi szinten infarktust, vagy idegbetegséget kapni az nem száll kocsiba, és ugye a hasznavehetetlen kirakat tömegközlekedést se választja, marad a kerékpározás ami viszont az említett dilettáns forgalomszervezés és p@raszt autósok miatt életveszély.
A belváros tele van hajléktalanokkal akik mindent öszeszemetelnek, sz@rnak, f@snak, hugy@znak, ha épp nem a sétálókat, vagy a lámpáknál az autósokat zaklatják. A környező településekről rendszeresen járnak be a dakoták, hőzöngeni, lopni, k@rválkodni a város főterén.
A fideszesek kínaikkal kötött gyárépítési paktuma miatt a városban már most ugrásszerűen megnőtt a sárgák száma, akik kilóra veszik meg az ingatlanokat, irgalmatlanul felverve az árakat még a környező településeken is, miközben az átlag debreceni fizetés az országos szint legalján van.
A minden állami pénzzel kitömött fideszes városvezetés arra képtelen, hogy a város egyetlen aluljáróját ami Nagyállomással köti össze a várost alap szinten emberi használatra és elfogadható állapotba hozza, több évtizede tele van mocsokkal, sz@rral, h@ggyal, totál le van pukkanva, és egyszerűen képtelenek alap szinten rendbe tenni mert nem érdekli őket. Ugyanez jellemző az egész városra, amit Papplaciék nem használnak, vagy nem lehet rá kiírni egy NER nyertes közbeszerzést azzal nem foglalkoznak, ezért olyan a buszállomás, az utak állapota, vagy az akár csak pár éves használhatatlanná koszolódott kerékpárutak állapota.
Jöhetnek a fideszbirkák éltetni a gazdáikat és lehurrogni azt amit írtam, de megcáfolni nem fognak tudni.
Igen, menj Szegedre vagy Pécsre.
Átutazóban voltam Debrecenben de eleg visszataszító volt.
Két vagy három éve turistaként nyáron töltöttünk három napot Debrecenben és nagyon tetszett. Az Aquaticum kültéri része nagyon színvonalas volt, a belvárosi éttermek kínálata is minőségi, elektromos rollerrel közlekedtünk főleg, az autót a szálloda parkolójàban hagytuk, amikor csak lehetett.
Nem éltem ott soha, de nekem teljesen más volt a benyomásom, mint amit a fentebb olvasott sok negatív vélemény megfogalmaz.
Az emberek kedvesek, udvariasak voltak, nem volt semmilyen problémánk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!