Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panelban tényleg hallatszik...

Panelban tényleg hallatszik ha mondjuk egy középkorú nő szexel úgy rendesen hangot adva ki vagy ez csak tévhit?

Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 11:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az alattuk lakó fixen hallja, ha nem csak sóhajtozik. Oldalsó szomszédok is.
2023. aug. 5. 11:17
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Anyam panelben lakik. Parketta alatt parnafa, vastag uveggyapot szigeteles. 72-ben epult.

Budai szazeves villalakasban meg a lelegzetvetel is hallatszik, a kommunizmusban valasztottak le lakasokra. Pl.

Tokmindegy, teglahazban is van 6 cm-es valaszfal.

2023. aug. 5. 11:30
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Jaj, lenyeget lehagytam. Anyam nem kozepkoru, es nem hallani naluk a szomszedot, amig nem uvolt.
2023. aug. 5. 11:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
6 lakásos téglaépítésűben a fölöttem lakó negyven körüli seveled-senélküled párocska minden kis zaját hallottam. Mikor ölték egymást, majd leszakadt a plafon, de ha időnként egymásra másztak, a zihálást is tisztán hallottam. A kettő közül utóbbit hallgattam volna inkább, de általában csak üvöltöztek és rugdosták a padlót.
2023. aug. 5. 12:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt is hallom, ha a szomszéd lehúzza a wc-t.
2023. aug. 5. 16:29
 6/10 anonim válasza:
100%
Tisztán lehallatszik amikor szexelnek minden aprócska zajt lehet hallani a panel lakásokban.Én a harmadikon lakom, és amikor az alattam lévő középkorú pár szexelnek mindent hallok. Azt is amikor finganak elég sűrűn teszik ezt,többször finganak, mint szexelnek, de a fingjainak a szagát nem érzem.
2023. aug. 6. 09:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha a felsőszomszéd wcre megy nálunk úgy hallani mintha ott lenne mellettem a szobában.A többi dolgot még jobban.
2023. aug. 6. 19:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Most egy kicsit megnyugodtam, hogy nem én fogtam ki javarészt rossz albérleteket, hanem ez a társasházi élet velejárója, hogy nem túl jó a hangszigetelés.

Azért vannak pozitív tapasztalataim is, ami szerintem nem attól függ, hogy miben laksz, hanem, hogy a szomszédod milyen személyiségtípusú.

Én pl: magamat egy csendes embernek tartom, zenét is úgy szeretek hallgatni, hogy fülhallgatón keresztül. Nem vagyok hyperaktív a lakásban sem, csak akkor mozgok, ha van valami teendőm. Szóval, ha kifogsz egy hasonlót, akkor összetévesztheted, hogy na biztos itt valamiért másabb a fal, vagy parketta, közben csak jó szomszédot fogtál ki.

Nekem eddig a legkisebb zajártalom az mindig tetőérben lakva volt. De laktam egyszer lapostetős lakásban tetőtérben, ott állandóan hallottam, hogy rohangál valami a ház tetején, gondolom valami rágcsáló.

Magára a kérdésre válaszolva, hallottam-e, hogy szexel a szomszéd, egyszer laktam Budapesten olyan téglalakásban, hogy a szomszédom rezgős ébresztőjére FIXEN felkeltem mindig. Na őt hallottam szexelni meg vitatkozni is folyamat a párjával, nekem volt már sokszor kellemetlen, mert annyira szar volt az ottani fal hangszigetelése, hogy konkrétan olyan volt az oldalsó szomszédom, mintha egy ágyban dugtunk volna 3-an.

2023. aug. 8. 00:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Az durva.
2023. aug. 8. 06:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha elég bunkó valaki, és max hangerőn tolja, akkor igen, lehet hallani. Szerencsére ilyen tekintetben normális szomszédaim vannak és voltak mindig.

Épp ma olvastam a mentők Facebook oldalán, hogy valaki segítséget is hívott egy ilyen párhoz, mert olyan hangokat hallott, hogy azt hitte, baj van (gondolom, durvábban csinálták az átlagnál). Kár, hogy viccet csináltak az esetből, az angyalföldi gyilkosságnál nem volt egy ilyen szemfüles szomszéd sem, pedig az is biztosan áthallatszott.

2023. aug. 8. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!