Miért tartják Tatabányát sokan rossz helynek?
Tatabányán laktam 2 évig. Hát soha többet nem költöznék vissza.
Akárhányszor mentem a főterre mindig volt egy csomó kéregető, vagy ha mentem a 0-24 dohányboltba az pl 0-24ben ott tobzódtak az őslakos indiánok. Ugyan ez a pláza is. Sok pozitívat nem tapasztaltam tbrol kapcsolatban a 2 év alatt.
Három évig éltem Tatabányán, imádtam. Persze ez attól is függ, kinek mi az igénye. Én sosem voltam plázázós típus, ezért nem a pláza közelsége érdekelt, hanem az, hogy millió helyre eljutottam túráink során és az egész környéket bejártuk. Millió kerékpárút is van, amik szebbnél szebb helyeken mennek át. Bármikor visszaköltöznék, de sajnos nagyon drágák a házak, mi pedig kertesbe vágytunk a panelból.
Egyébként ezek a negatív vélemények nagyon általánosak Tatabányáról sajnos. Azok a kollégáim, akik ott nőttek fel, folyamatosan Trébányának hívták és istenítették Budapestet. Én, aki született Budapesti és 35 évig élt ott, nem értettem, hogy mi a francért vannak úgy oda Budapestért, amikor Tatabánya sokkal szebb. Ebből is látszik, hogy van, akinek az számít, mennyi pláza, szórakozóhely van és vagyok én, akit a táj bűvöl el. Ott pedig rendesen bővelkedik tájban a környezet.
Sokat jártam ott, a környéken lakom.
Sok a szegregátum (6-os telep, mésztelep, kertváros egy része), minden kocka, beton.
Látszik rajta a bányászmúlt, nincsenek műemlékek, szép parkok.
Ami tégla társasház, az omladozó vakolatú, ami paneltömb, az sivár, szürke.
A vasútállomás nyomasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!