Tatabányán miért nincsenek goth lányok? Én még egyet se láttam, de lehet, hogy rossz helyen járok mindig
Figyelt kérdés
2015. júl. 1. 21:19
1/5 anonim válasza:
Hétköznapi helyzetekben nem is nagyon találkozni velük, még BP-se, néha összefutni velük. de számukra sem könnyű, tekintve, hogy a hétköznapi emberek, rögtön elítélik őket, miközben azt se tudják konkrétan kik vagy mik, csak jajj teljesen fekete, meg hogy néz ki.
BP-n amúgy van pár hely ahol többen meg szoknak fordulni.
2/5 anonim válasza:
Nagyon kevesen vagyunk, goth létemre én sem találkoztam még goth emberrel személyesen.
3/5 anonim válasza:
Én 1985 és 2003 között éltem Tatabányán. Akkor még rengeteg goth csaj szaladgált fel-alá a városban. Nem tudom, hova tűnhettek, de írjatok, ha megtaláltátok őket!
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy más divat van most, pl a RAPperek nyomulnak, az a divat.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen rappereket én is szoktam látni errefelé
2015. aug. 2. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!