Mennyire elítélendő, ha a sikeres vizsgák után kissé felcsavarom a rockzene hangerejét?
Figyelt kérdés
Minden vizsgám meglett, itt a nyár, lehetőség a bulizásra, szusszanásra a következő félév előtt. Nappal, munkaidőben feltekerem a hangerőt az erősítőn:D2023. júl. 17. 12:50
31/38 A kérdező kommentje:
Szeptembertől leszek végzős az orvosin. Gondolom, nem kell említenem a magánrendelések átlagos árait, ami majd a szakképesítésem után vár:) A faszméregetés pedig nem ott kezdődik, hogy ki született hamarabb és már dolgozik.
2023. júl. 20. 15:12
32/38 anonim válasza:
Eddig nagyjából megértettem a kérdezőt és szimpi volt többnyire. De csak kibújt a szög a zsákból hogy egy beképzelt tahó. :D
33/38 anonim válasza:
Orvos létedre olyan szinten vagy, mint egy putris C. 😂😂😂😂
Micsoda színvonal.. Csak az ilyen csicska orvosok maradnak itt nekünk Magyarországon.
34/38 anonim válasza:
Rádhívnám a rendőröket
Úgy látszik túl kényelmes az egyetem nektek.
Jókis gyári munka után nem lenne kedvetek zenélni
Abba belegondoltatok hogy lehet szegény csecsemőt felversz az alvásból mert neked zenélni kell
35/38 anonim válasza:
Kérdező nem én vagyok az otthonról dolgozó de erre az elkényelmesedett informatikusra csak egy választ tudok mondani
Az orvosra akkor mit mondjunk
30 ezerért én is ránézek egy anyajegyre és mondok valamit.....
Ha ennyire zenét akarsz hallgatni miért nem költözöl tanyára ott aztán senkit se zavarsz
36/38 A kérdező kommentje:
Hát akkor nézz rá 30ezerért:D ki akadályoz meg? De csináld végig, amit én, főleg azt első két évet az anattal...
2023. júl. 23. 19:27
37/38 anonim válasza:
Én örülnék neki, vinnék piát, nyomathatnánk, bírom őket.
38/38 anonim válasza:
Látom sok itt a besavanyodott fanyalgó (előző vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!