Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyire elítélendő, ha a...

Mennyire elítélendő, ha a sikeres vizsgák után kissé felcsavarom a rockzene hangerejét?

Figyelt kérdés
Minden vizsgám meglett, itt a nyár, lehetőség a bulizásra, szusszanásra a következő félév előtt. Nappal, munkaidőben feltekerem a hangerőt az erősítőn:D

2023. júl. 17. 12:50
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
78%
Miért nem hallgatod fülhallgatóval akkor és olyan hangosan, ahogy te szereted? Te élveznéd, mást viszont nem zavarnál vele, ha ő nem kíváncsi rá.
2023. júl. 17. 13:49
 12/38 anonim ***** válasza:
80%
Ha a szomszédokat nem zavarja,hallgathatod.
2023. júl. 17. 13:57
 13/38 anonim ***** válasza:
98%
Nem, de ha homeofficeban lennék vagy gyesen kisbabával rád szólnék. Persze gratulálnék a vizsgádhoz és nem haragudnék, megérteném, de megkérnélek, hogy hagyd abba. Ha nem hagynád abba, na azt már elítélendőnek tartom. Addig egészségedre, és gratulálok!
2023. júl. 17. 14:36
 14/38 anonim ***** válasza:
90%

Egy-egy alkalom még elmegy.

Utána vegyél egy minőségi, hangszigetelt fejhallgatót (nem fülhallgatót, az egészségtelen).

2023. júl. 17. 14:39
 15/38 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem miért jó az, hogy azért mert az összes vizsgád sikeres volt, akkor átmész egy #enyémazegészvilágésmindenkikapjabe-féle hülyegyerekbe...
2023. júl. 17. 14:52
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy fülhallgatót és akkor senkit nem fog érdekelni.

Én szeretem a rockot de nem akarnám hogy másvalaki bömböltesse a fülembe az otthonomban.

2023. júl. 17. 14:53
 17/38 anonim ***** válasza:
10%

Nem elítélendő, legalább a szomszédaid is hallanak valami jót :D

#5 A Tankcsapda pont hogy 20 éve jött divatba, mert akkortájt váltottak rockról popra :)

2023. júl. 17. 15:42
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk tényleg egy Bluetoothos fasza kis fejhallgató lenne a legjobb megoldás
2023. júl. 17. 15:50
 19/38 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen elítélendő, mert lenne más lehetőséged is arra, hogy hangosan hallgasd, ÉS másokat se zavarj vele, csak lexarod, mert ehhez is feljogosítva érzed magad. A suli vége nem ok a csendháborításra.

Én home-officeban dolgozom 3 éve, és ha te lennél a szomszédom, az biztos, hogy 10 perc után kopognék, hogy lerendezzük ezt a félreértést a részedről.

Sorozatozni szoktam néha éjfélig is, és így nyaranta nyitott ablaknál. Éppen ezért beszereztem 2 bluetooth fejhallgatót, hogy halljak is valamit a sorozatból, mások viszont nyugodtan alhassanak. Ez lenne a minimum részedről is. Manapság profi cuccok vannak hangzásban és hatótávban, közben simán kimehetsz a hűtőhöz is nasiért, hallani mindent végig. Az aksik is 5-6 órát bírják (8at írtak rá, azt mondjuk újkorában sem teljesítette, az kamu soknál).

2023. júl. 17. 16:33
 20/38 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon. Ha mindenki oromeben, banataban feltekerne a Szecsi Palt, a mulatost, a Beethovent, a tokmindegymit, akkor rajonnel, mennyire nem vigasztal masokat.

Es tudod, fejhallgato.

2023. júl. 17. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!