Mennyire elítélendő, ha a sikeres vizsgák után kissé felcsavarom a rockzene hangerejét?
Egy-egy alkalom még elmegy.
Utána vegyél egy minőségi, hangszigetelt fejhallgatót (nem fülhallgatót, az egészségtelen).
Vegyél egy fülhallgatót és akkor senkit nem fog érdekelni.
Én szeretem a rockot de nem akarnám hogy másvalaki bömböltesse a fülembe az otthonomban.
Nem elítélendő, legalább a szomszédaid is hallanak valami jót :D
#5 A Tankcsapda pont hogy 20 éve jött divatba, mert akkortájt váltottak rockról popra :)
Teljesen elítélendő, mert lenne más lehetőséged is arra, hogy hangosan hallgasd, ÉS másokat se zavarj vele, csak lexarod, mert ehhez is feljogosítva érzed magad. A suli vége nem ok a csendháborításra.
Én home-officeban dolgozom 3 éve, és ha te lennél a szomszédom, az biztos, hogy 10 perc után kopognék, hogy lerendezzük ezt a félreértést a részedről.
Sorozatozni szoktam néha éjfélig is, és így nyaranta nyitott ablaknál. Éppen ezért beszereztem 2 bluetooth fejhallgatót, hogy halljak is valamit a sorozatból, mások viszont nyugodtan alhassanak. Ez lenne a minimum részedről is. Manapság profi cuccok vannak hangzásban és hatótávban, közben simán kimehetsz a hűtőhöz is nasiért, hallani mindent végig. Az aksik is 5-6 órát bírják (8at írtak rá, azt mondjuk újkorában sem teljesítette, az kamu soknál).
Nagyon. Ha mindenki oromeben, banataban feltekerne a Szecsi Palt, a mulatost, a Beethovent, a tokmindegymit, akkor rajonnel, mennyire nem vigasztal masokat.
Es tudod, fejhallgato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!