Hogyan tud bárki elviselni panelben a felette lévő szinten egy gyerekes családot?
Figyelt kérdés
Konkrétan reggel 6-tól este 10-ig rohangálnak, földhöz vágnak játékokat, ordibálnak, kisebbik bőg , nagyobbik bömbölve ordibál..
Hogy tudja ezt bárki elviselni?
Eddig nem merült fel ez bennem hiába láttam a rengeteg babakocsist meg gyerekkel sétálót a lakótelepen mert felettem egy idősebb család élt gyerek nélkül, de most konkrétan, hogy átélem ezt a poklot amit ez a család okoz felettem nem értem hogyan viseli el ezt rengeteg ember? Tele az ilyen gyerekes családokkal a lakótelep..
Mikor megkértem, hogy halkabban akkor annyi jött, hogy "hát gyerekek, ez a dolguk"
2023. jún. 30. 19:58
31/33 anonim válasza:
Hadd javítsalak ki! Egy olyan gyerekes család költözött föléd, akik debilek is. Kva nagy különbség! Nem egy hülye banda miatt kell elítélni mindenkit.
32/33 anonim válasza:
Az a baj hülye mindenhol van. Itt csak az a kérdés milyen szerencséd van. Már rég rájöttem egy biztos megoldás van, ha kellő távolságban tudsz tartani bármilyen szomszédot magadtól.Minimum egy 8000nm es telek, aminek a közepén van a ház, lehetőleg sürün fákkal ültetve. ez sem zárja ki teljessen pl ha az agyament bakancsot éget, vagy mulatós zenét nyomat, de bent a házban, ha jól leszigeteled, már ki lehet zárni a zavarást. Más megoldás nincs. törvény bárhova költözöl, ha nincs hülye a közelben akkor majd lesz. Minden esetre érvényes, ha egyszer elkezd zavarni, utána fokozottan figyelsz rá, és mégjobban zavar.
33/33 anonim válasza:
Igen, bizony igaz, hogy ha előtted nem volt hülye a környéken, akkor utána lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!