Nem bírom elviselni a szomszédokat, mit tegyek? A többi lent.
Figyelt kérdés
A felettem lakók folyton tologatják a bútorokat ha felmegyek és szólok akkor letagadják hogy nem ők voltak, ugat a kutya, ha emiatt szólok akkor meg azzal jönnek hogy csak őket védi a kutya és semmi nem változik soha. Mit tehetnék? Nem költözhetek el még hosszú évekig mert nem akarok és nem is tudok magas illetéket fizetni.2022. nov. 8. 19:29
1/12 anonim válasza:
Alkalmazkodsz. Kutyaugatást maxra berakni Youtube-on, majd mész dolgozni.
Ha otthon vagy, füldugó/fehérzaj.
2/12 anonim válasza:
Elég nehéz elhinni, hogy folyton bútort tologat valaki. De még ha így tennének is, mit zavar az téged? Az nem olyan észvesztően hangos. Inkább a te idegeiddel van a baj.
3/12 anonim válasza:
Öszintén szólva teljesen elképzelhetetlen dolog, hogy emberek folytonosan bútorokat tolgatatnának, egyrészt semmi értelme, másrészt igen fárasztó lenne, harmadszor sok más mindenre kell az idejük.
4/12 anonim válasza:
Csak nem fogják hetente átrendezni a lakást. Várd ki, míg befejezik. A kutyával nem lehet mit csinálni. Nekünk is volt, ugatott is folyton, mint házőrző. Még én is csodálkoztam, amikor fenn voltam a felettünk lakó haveromnál, hogy mennyire felhallatszik. Ők sosem reklamáltak, pedig néha tényleg zavaró volt, amikor percekig nem hagyta abba.
5/12 anonim válasza:
Te is az a tipikus szomszéd lehetsz akit se akar magának mert minden kis szarért beleköt a másikba xD
6/12 anonim válasza:
Vagy talán nem kellett volna kutyát tartani, ha az alapvető nevelésére se vagy hajlandó.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem én tartok kutyát hanem a felső szomszéd, tanulj már meg olvasni!
2022. nov. 8. 19:54
8/12 anonim válasza:
Ha panelprolik közé költöztél, akkor várható volt, hogy állandó problémáid lesznek a többi bumburnyákkal.
9/12 anonim válasza:
Tudom milyen szomszéd vagy, gondolom az első kutyaugatásnál már felmentél kötekedni, aztán azóta direkt tologatják a bútorokat minden este, hogy felforrjon a sok agyvízed kevés aggyal.
10/12 anonim válasza:
Mindegyik hülye, a kutyástól kezdve az idegbetegen át a süketig. Emiatt kerülnek irdatlan összegekbe a kieső helyen épült farmházak, ki a tök akar negyvenmilliót fizetni egy olyan lakásért/házért, amelyik környékén minden félbolond szabadon őrjönghet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!