Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan tud bárki elviselni...

Hogyan tud bárki elviselni panelben a felette lévő szinten egy gyerekes családot?

Figyelt kérdés

Konkrétan reggel 6-tól este 10-ig rohangálnak, földhöz vágnak játékokat, ordibálnak, kisebbik bőg , nagyobbik bömbölve ordibál..

Hogy tudja ezt bárki elviselni?

Eddig nem merült fel ez bennem hiába láttam a rengeteg babakocsist meg gyerekkel sétálót a lakótelepen mert felettem egy idősebb család élt gyerek nélkül, de most konkrétan, hogy átélem ezt a poklot amit ez a család okoz felettem nem értem hogyan viseli el ezt rengeteg ember? Tele az ilyen gyerekes családokkal a lakótelep..

Mikor megkértem, hogy halkabban akkor annyi jött, hogy "hát gyerekek, ez a dolguk"

2023. jún. 30. 19:58
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
91%
Én ugyanezt kérdezem a kertvárosban a rengeteg kutyáról, akik reggeltől estig ugatnak, hajnalban erre ébredünk, olyan mintha nem is városban laknánk, hanem az állatkertben. És mindenki imád a kutyájára hangosan ordibálni, hogy csendbe legyen, gondolom ezt a parancsolást nagyon élvezik a gazdák.
2023. jún. 30. 20:05
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor te meg legyél felnőtt - és sikolts le a parókájukat időközönként szórványosan elkövetett terrawattos hangerejű heavy metal estekkel!

VOLT egy narkós szomszédom!

Létezik olyan viselkedésmodell, amelynek hatására úgy költözött el innen, mint ukrán menekült az anyaországából!

2023. jún. 30. 20:06
 3/33 A kérdező kommentje:

Ezek szerint nem laktak még panelben feletted gyerekek.. egy ugató kutyánál becsukod az ablakot és már alig hallod, ha meg akkor is hallod akkor füldugó és nem hallod.

Gyereknél meg úgy néz ki a képlet, hogy nincs ablak amit becsuksz és füldogónál és felriadsz amikor végig rohan a lakáson, amikor meg neki b*ssza a játékát a laminált padlónak akkor szívrohamot kapsz.

Kutya ugatás isteni áldás egy ilyenhez képest.

Csak éppen van alattam is szomszéd, meg mellettem 2 akiknek megkeseríteném az életét ezzel. Sajnos én másra is gondolok nem úgy mint ezek.

2023. jún. 30. 20:13
 4/33 anonim ***** válasza:
53%
Rájuk fogod...
2023. jún. 30. 20:17
 5/33 A kérdező kommentje:

Mit foguk rájuk?

2023. jún. 30. 20:21
 6/33 anonim ***** válasza:
73%
Borzasztó, hogy mennyire nem képes némely szülő tekintettel lenni a közvetlen környezetére. Mi is panelban nőttünk fel, nekünk nem lehetett állat módjára viselkedni. Most 6 éves a fiam, kertesben sem óbégathatott artikulálatlanul. Nemsokára költözünk panelba, a kistesónak sem lesz megengedve, hogy ilyeneket csináljon. Nyilván, a szükséges hangokkal viszont nem fogok tudni mit kezdeni, annyi tolerancia meg nekünk is jár. Mert a zsémbes szomszéd is volt gyerek, és hát nagyrészt le is szarom, ha olyanon vergődik, amin nincs igaza.
2023. jún. 30. 20:22
 7/33 A kérdező kommentje:
Sokan nem is értik, nem a hangokkal van a gond, nem a gyerek sírással. Hanem a dübörgéssel, azzal, hogy a játékot a szőnyeg nélküli padlóra ledobja valaki. Mintha a fejed mellett ütnének kalapáccsal a falba, iszonyatos hanggal járnak ezek és csak az érti aki átélte már, hogy felette ilyenek laktak..
2023. jún. 30. 20:27
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezer százalékosan megértelek, ebben élek én is, már teljesen ráment az idegrendszerem. Ha nem a fejem fölött vergődnek, akkor az utcán, az ablakom alatt. Csukott ablaknál is behallatszik minden. Jó pár tagú a família, plusz nem csak ez az egy család ilyen zajos, neveletlen.
2023. jún. 30. 20:44
 9/33 anonim ***** válasza:
64%
Felettünk egy nő lakott akit ápoltak mert nem tudott elvileg felkelni az ágyból. Na én minden éjszaka azt hallgattam hogy tolja a járókeretet a parkettán, meg vagy kétszer előfordult hogy ment a lélegeztető vagy nem tudom mi akkor egész délutántól masnapig azt a monoton zúgást hallgattuk. 5 éve meghalt azóta üres a lakás. Amúgy igen zavaró lehet. 2 gyerekem van alattunk is laknak őt nem zavarja pedig biztos baromira lehallatszik. Este fél 9 körül már nem zajonganak nálunk a gyerekek, az alsó szomszédra tekintettel.
2023. jún. 30. 21:04
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Felettem is lakott egy család két kislánnyal. A fürdőszobán keresztül jött le hang, ha pancsikoltak, meg néha, hallottam mese zenét, de ennyi. Fél kilenc fele mindig csend lett. Gondolom ez volt a napirend: fürdés, mese, alvás.

Szóval a válasz: úgy tudtam elviselni, hogy normális család lakott felettem. A felső szomszédaid nem azok, de attól még rengeteg lakóközösség él vígan gyerekek jelenlétében

2023. jún. 30. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!