Hogyan tud bárki elviselni panelben a felette lévő szinten egy gyerekes családot?
Konkrétan reggel 6-tól este 10-ig rohangálnak, földhöz vágnak játékokat, ordibálnak, kisebbik bőg , nagyobbik bömbölve ordibál..
Hogy tudja ezt bárki elviselni?
Eddig nem merült fel ez bennem hiába láttam a rengeteg babakocsist meg gyerekkel sétálót a lakótelepen mert felettem egy idősebb család élt gyerek nélkül, de most konkrétan, hogy átélem ezt a poklot amit ez a család okoz felettem nem értem hogyan viseli el ezt rengeteg ember? Tele az ilyen gyerekes családokkal a lakótelep..
Mikor megkértem, hogy halkabban akkor annyi jött, hogy "hát gyerekek, ez a dolguk"
Akkor te meg legyél felnőtt - és sikolts le a parókájukat időközönként szórványosan elkövetett terrawattos hangerejű heavy metal estekkel!
VOLT egy narkós szomszédom!
Létezik olyan viselkedésmodell, amelynek hatására úgy költözött el innen, mint ukrán menekült az anyaországából!
Ezek szerint nem laktak még panelben feletted gyerekek.. egy ugató kutyánál becsukod az ablakot és már alig hallod, ha meg akkor is hallod akkor füldugó és nem hallod.
Gyereknél meg úgy néz ki a képlet, hogy nincs ablak amit becsuksz és füldogónál és felriadsz amikor végig rohan a lakáson, amikor meg neki b*ssza a játékát a laminált padlónak akkor szívrohamot kapsz.
Kutya ugatás isteni áldás egy ilyenhez képest.
Csak éppen van alattam is szomszéd, meg mellettem 2 akiknek megkeseríteném az életét ezzel. Sajnos én másra is gondolok nem úgy mint ezek.
Mit foguk rájuk?
Felettem is lakott egy család két kislánnyal. A fürdőszobán keresztül jött le hang, ha pancsikoltak, meg néha, hallottam mese zenét, de ennyi. Fél kilenc fele mindig csend lett. Gondolom ez volt a napirend: fürdés, mese, alvás.
Szóval a válasz: úgy tudtam elviselni, hogy normális család lakott felettem. A felső szomszédaid nem azok, de attól még rengeteg lakóközösség él vígan gyerekek jelenlétében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!