Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kérhetem hogy gazoljanak,...

Kérhetem hogy gazoljanak, nyírjanak fűvet?

Figyelt kérdés
egy sorházi lakásban élek. ha tehetném elköltöznék tanyára, ahol csak mi vagyunk :D de nem tudom megtenni. ez egy több lakásos sorház, nagy eq kell ide. én minden szomszéddal jóba vagyok, mert tudatosan kerülöm a konfliktust. van egy kutyánk, aki sokat van kint a "közös" teren, ahol a kocsik is parkolnak. mindig össze szedem a kutya után amit kell, figyelem, ott vagyok. ebből még sose volt probléma. viszont kettő szomszéd kivételével senki nem nyírja a füvet. a kutya belemászik a legnagyobb gazba, össze szedi a kullancsot, toklász rá ragad, stb. tudom, ne engedjem oda a kutyát, de az se megoldás, mert maga a látvány is gusztustalan. ráadásul az egyik szomszéd nem is dolgozik, egész nap otthon "punnyad" és a saját portájukon sincs sose rend. a sajátunkon leszktuk nyírni, rendbe tartani, de nem látom be, hogy az egészet nekem kellene csinálni. bár volt már rá példa, hogy az egyik szomszéddal összefogtunk és mindenhol lenyírtuk, de aztán jöttek a többiek, hogy miért vágjuk mi le. onnantól lezdve mindig megy a kérdés minden egyes szomszédnak, hogy le nyírhatjuk-e, de mindig NEM a válasz, "majd ők intzik". de semmi nem történik. már az egiyk szomszédnak az autója nem látszik ki, akkora gaz van. nem csak kutyám miatt akarom, hanem mint említettem a látvány miatt is. tiszta igénytelen az egész udvar. és ez közös használatban van. már volt arról is szó, hogy legyen egy ember kinevezve, aki pénzt szed havonta, intézi az egészet. de 2 kivételével senki nem egyezett bele. szóval hova fordulhatok e miatt vagy mit tehetek ha süket fülekre találok?
2023. jún. 16. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Ennyit foglalkozni egy ilyen jelentéktelen dolgon brutál :D
2023. jún. 16. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Mondjuk nem engeded a kutyádat olyan helyre, ahol nyakig ér a fű ;)

Itt indul, és ha ők nem akarják lenyírni, mert őket nem zavarja - az, hogy csúnyán néz ki, nem indok :D -, akkor marad.

Én sem örülnék, ha valaki önkényesen lenyírná a füvet, ami hozzám tartozik, csak mert neki sérti a szépérzékét :D

2023. jún. 16. 12:51
 3/5 A kérdező kommentje:
nem nem, félre van értve, ez nem egy külön rész. ez egy rész ahol a kocsik állnak és egybe van az egész. nekekm is át kell mennem azon a részen ahol neki gaz van, de ott már nyilván le van taposva...tehát érint mindenkit amugy
2023. jún. 16. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyilván kérheted de nevetséges.

Egyszerű a megoldás,nyird le te.Mig itt leirtad a "problémádat"addig 5-ször lenyirhattad volna.

2023. jún. 16. 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem érint, mert az az ő része, és ha nem akarja lenyírni, nem fogja. Szívás, de ez van.
2023. jún. 18. 15:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!