La Caletan, mondjuk a hippie beach-en, miből élnek a hippik'? Vagy Divathippik?
Sziasztok.
Sok videót láttam Teneriféről, főleg La Caleta-ról, hogy milyen jó barlangban élni, stb..
Azt tudom hogy Tenerifén kirakják, az aznap lejáratos kaját, stb, kukáznak, de a kérdés ma merült fel bennem:
"-Mi van ha ezek, full millás gyerekek', és csak' mintegy underground dolgot csinálják , feszítenek' vele, kipróbálják, stb..
(Haver akar kimenni oda, ezért is érdekel a véleményetek)
Ez a lány amúgy Tök szimpi, meg tényleg fullos kilátásos barlang, stb..
Vagy a Hippie Beach..
Szóval tudom hogy vannak kint real hippik, a reptérhez közel pl komplett magyar kommuna van:
De, pl az első linkem, vagy ha beírjátok hogy Hippie Beach a YT-n, Az oké hogy kiferagtak szobákat, stb.
De, szerintetek van olyan rétege ezeknek a barlanglakóknak, akik csak úgy a feeling kedvéért csinálják, és tele' vannak pénzzel? De maradjuknk a Hippie Beach- nél, La Caletán (1.link)
Ha ez full real, mit esznek?
Miből ?
Mert azt látjuk hogy lubickolnak, stb, de a kajáról eddig sehol sem láttam semmit.
Kukáznak? Vagy csak tényleg, flash' ből kipróbálják, az amúgy pénzes fiatalok?
Köszönök szépen minden véleményt, meglátást, stb..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!