Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » La Caletan, mondjuk a hippie...

Kedves Vezető kérdése:

La Caletan, mondjuk a hippie beach-en, miből élnek a hippik'? Vagy Divathippik?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Sok videót láttam Teneriféről, főleg La Caleta-ról, hogy milyen jó barlangban élni, stb..

Azt tudom hogy Tenerifén kirakják, az aznap lejáratos kaját, stb, kukáznak, de a kérdés ma merült fel bennem:

"-Mi van ha ezek, full millás gyerekek', és csak' mintegy underground dolgot csinálják , feszítenek' vele, kipróbálják, stb..

(Haver akar kimenni oda, ezért is érdekel a véleményetek)

Ez a lány amúgy Tök szimpi, meg tényleg fullos kilátásos barlang, stb..

[link]

Vagy a Hippie Beach..

Szóval tudom hogy vannak kint real hippik, a reptérhez közel pl komplett magyar kommuna van:

[link]

De, pl az első linkem, vagy ha beírjátok hogy Hippie Beach a YT-n, Az oké hogy kiferagtak szobákat, stb.

De, szerintetek van olyan rétege ezeknek a barlanglakóknak, akik csak úgy a feeling kedvéért csinálják, és tele' vannak pénzzel? De maradjuknk a Hippie Beach- nél, La Caletán (1.link)

Ha ez full real, mit esznek?

Miből ?

Mert azt látjuk hogy lubickolnak, stb, de a kajáról eddig sehol sem láttam semmit.

Kukáznak? Vagy csak tényleg, flash' ből kipróbálják, az amúgy pénzes fiatalok?

Köszönök szépen minden véleményt, meglátást, stb..

2023. máj. 17. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Nemetek, sokkal olcsobb, mint otthon es computeren tavmunkaznak, furgonban alszanak.
2023. máj. 17. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Én meg akartam keresni őket, de nem találtam sajnos. Haverod egyedül megy ki?
2023. máj. 17. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Csak a cigányok csináljak.Mallorcan csak 1-2 cigányt láttam aki a bevásárlóközpont kukajabol vette ki a kaját. Nem érdemes azért kimenni. Lehet hogy verekedés lesz, pedig sok bolt van és nem szólnak érte szerintem.
2023. máj. 31. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Youtube-on millio video van nemetul, angol felirattal. Nem konkretan az a beach, kis furgonban lakok kanari-szigeteken. Szamitogeprol par oras munka, es otthon egy vagyon lenne a rezsi, berlet vagy lakashitel.
2023. okt. 5. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, de valamihez ertenek, tavmunkaban valami olyat vegeznek, amihez erteni kell.
2023. okt. 5. 19:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!