Máshol is vannak garasoskodó szomszédok?
Egy 8 lakásos újépítésű
3 szintes társasházban élek.
Alul a földszinten vannak a garázsok, üzlethelyiségek,utána
1.Emelet
2.Emelet
Nemrég épült, a lakások szerkezetkészen
24-52 millió között voltak.
Van belső füves udvar része.
Felvetődött,hogy mi a lakók közösen vegyünk fűnyírót.
Én azt ajánlottam,mert egy kis füves részről van szó,hogy egy nagyobb normális akkumulátoros fűnyírót vegyünk közösen.
Persze mindenki leszavazta az ötletemet,hogy huhh az drága annyit nem ér az egész,és erre megvették,megvettük a legolcsóbb, legkisebb elektromos fűnyírót az egyik barkácsáruházban.
Azért döbbenetes megveszik a sokmilliós új lakásokat,de pár ezer forinton húzzák a fogukat.
Én a társasházban a legkisebb lakást vettem meg
34m2 1,5 szoba
24 millió volt szerkezetkészen
Hát mondjuk aksis fűnyírót én se vettem volna, ha kicsi területet kell nyírni, akkor azért, ha nagyot, akkor meg azért.
De valóban nem a legjobb ötlet a legolcsóbb szemetet megvenni. A középkategóriából érdemes ilyenkor választani, de majd megtanulják ők is, amikor az olcsó sz..r szétmegy pár használat után. :)
Most komolyan, ki az a félbolond, aki egy zsebkendőnyi területre venni akar 150-200e ft-os akkus fűnyírót??? Te:DDDD
Jó oda a 15e ft-os zümmögő is..., mert:
Amikor meg füvet kell nyírni, akkor mindenki csak kerülgeti a fűnyírót ugye ugye...
Én is a legolcsóbbat választottam volna, mert közös.
Nem saját részre lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!