Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha így csöngetnek be hozzátok...

Ha így csöngetnek be hozzátok mit szoktatok csinálni?

Figyelt kérdés
Csönget valaki civilbe (tehát nem pl.ul. gázművek szerellője, nem rendőr, mentős stb) de nem ismeritek és nem vártok senkit akkor megkérdezitek mit akar vagy nem foglalkoztok vele?
2023. máj. 13. 18:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%

Nem megyek ki. Aki nem szólt előre, nem jön be - ha ROKON, akkor SEM!

Ugyanis egy időben a kedves családtagoknak mániájuk volt beállítani teljesen random időpontokban, szólás nélkül, és vágjak jó képet hozzá... Hát persze, álmodjál.

Azóta nem érdekel, bárki jön kéretlenül, majd szépen hazamegy.

2023. máj. 16. 12:28
 12/12 anonim ***** válasza:
61%

Kaputelefonon nagyon gyakran csengetnek fel random emberek. Van, hogy a postást kell beengedni, és senki más nincs otthon, van, hogy ételfutár benézi a számot, vagy rossz kapucsengőt adtak meg neki, de olyan is előfordult, hogy a házunk előtt esett össze valaki, és aki vele volt, nem merte híni a 112-t, hanem pánikba esett, és inkább addig zongorázott a kaputelefonon, amíg talált valakit.

Ha konkrétan az ajtóm előtt áll, én általában kinyitom. Ha csak az időmet akarja rabolni, bármikor rávághatom az ajtót, ha a vagyontárgyaimat akarja rabolni, hát basszus, én vagyok itt itthon, én tudom, hol van a konyhakés, és nem félek beléjük állítani. De ilyen még sosem történt. Általában hittérítők jutottak be valahogy, akik értettek abból, hogy azt mondtam, hogy nekem külön hely van a pokolban, úgy hívják, trón, meg van, hogy egy szomszédot keresnek rokonok, barátok, és akkor el tudom őket irányítani, hogy a Kálmán bácsi, az a szemközti ajtó. De olyan is van, hogy valamelyik lépcsőházban lakó jön, hogy kérjen egy tojást, vagy egy kis lisztet, vagy valami ilyesmit. Nekik nyilván mindig nyitva áll az ajtóm, nem ismerek mindenkit, de ha azzal jön, hogy ő Juli a negyedikről, és egyszer simogattam a kutyáját a liftben, és kéne neki három kanál cukor, mert elfelejtett venni, hát hogyne.

Egyszer volt egy gázos szitu, az egyik szomszédom nem véletlenül ex-férje dörömbölt hajnalban az ajtómon, majd hulla részegen nekiállt üvöltözni, hogy ő tudja, hogy itt bújtatom xy-t, és agyonüt, ha nem adom ki. Itt elgondolkoztam azon, hogy lehet, hogy szükség lesz a konyhakésre. De végül nem volt, mert elmagyaráztam az ürgének, hogy bármikor képes vagyok kilökni a testét a nyolcadikról, majd zokogni a helyszínelőknek azzal, hogy láttam, ahogy öngyilkosságot követ el és kizuhan, és egyrészt azért hinnének nekem, mert ő szét lenne fröccsenve a betonon, másrészt azért, mert ártatlannak nézek ki. Elküdött oda, ahonnan kijöttem, de eltakarodott. Végignéztem az erkélyről, ahogy kimegy, megbotlik, hány egyet a ház előtt, levizeli, majd dülöngélve távozik.

2023. máj. 17. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!