Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Egy folyosón kb 20 lakás?...

Egy folyosón kb 20 lakás? Miért mindig hozzám csöngetnek be, hogy itthon van e vagy az, vagy írjak alá tanúként, vagy ez vagy az?

Figyelt kérdés

mintha valami portás lenék, pedig nem is a lépcsőházzal szemben lakom, majdnem a végén.

az is folyamatos volt, hogy nem e veszek szalámit, nem kell e dohány, stb.

pedig tudják, hogy babázok, végre alszok, erre kopognak, csöngetnek, szoptatás közben is pattoghatok.

már ott tartok, hogy sunyulok a lakásban, ne tudják, hog yitthon vagyok, ki sem nyitom.

2014. nov. 2. 10:09
 1/7 piriiiiii ***** válasza:
100%

Lehet, hogy máshová is becsöngetnek rendszeresen, azt nem tudhatod.

Vagy épp ez az, tudják, hogy babázol, és mindig otthon vagy.

Egyszerű, ne pattogj! :) Azért a babád fontosabb, mint holmi csengetgető idegenek.

2014. nov. 2. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Epp azert, mert tudjak hogy otthon vagy a gyerekkel. Kapcsld ki a csengot es tegyel ki egy papirt: "Nem veszek semmit, ne veszek at masnak szolo csomagot, egyeb kuldemenyt, nem tudom hogy ki van epp otthon es nem irok ala semmit. Nem erdekel semmilyen hitterites, szolgaltatas, akcio."
2014. nov. 2. 10:33
 3/7 A kérdező kommentje:
ilyen üzenetre az ajtón én is gondolkodtam már :) de csak addig jutottam el, kérem ne kopogjon, ne csöngessen, telefonon jelentkezzen be :)
2014. nov. 2. 10:59
 4/7 piriiiiii ***** válasza:
Ezek szerint annak nem volt hatása.
2014. nov. 2. 11:05
 5/7 A kérdező kommentje:
még csak átfutott az agyamon, mert tartok attól is, hogy pont ellenkező hatást váltok, és már csak azért is..
2014. nov. 2. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nagy a valószínűsége, hogy szinte csak te vagy napközben otthon, így tényleg simán előfordulhat, hogy akár mindenkit végigcsöngetnek vagy már megszokásból csak hozzád. Velünk is ez volt, amíg nagymamámmal éltünk, pedig a 2. emeleten laktunk.
2014. nov. 2. 11:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez általában úgy van, hogy végcsöngetnek egy párat (akár sorban, akár nem), és egyszer csak a te neved jön. Nálunk is így van. Mi vagyunk a kaputelefonon a 2.-ak, így mindig hozzánk csöngetnek fel, ha valami leolvasó, vagy újságpénzszedő akar bejönni, stb, mert az első a névsorban (a földszinten lakó) napközben sosincs otthon.

SImén elképzelhető, hogy végzongorázzák a csengőt, és épp te veszed fel nekik elsőnek, vagy többszöri esetnél simán megszokták, hogy te otthon vagy, és hozzád csöngetnek. Kopogásnál ugyanez.

Ha kopognak, nézz ki a kukucskálón halkan. Ha olyan, akit nem akarsz beengedni, akkor ne engedd. Egy idő után megunják, és nem hozzád kopogtatnak majd.

2014. nov. 2. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!