Hol érdemesebb lakást kiadni? Itthon vagy külföldön? Melyiknél kapok többet?
Figyelt kérdés
Londonban örököltem lakást, és szeretném kiadni. Csak azt nem tudom, hogy inkább adjam el, és vegyek itthon Magyarországon lakást, és it adjam ki, vagy inkább Londonban.
62 m2, 2 szoba, konyha, fürdő
2014. jún. 8. 12:58
1/4 anonim válasza:
Ha pusztán a lakáskiadás árát nézed, egyértelműen Londonban kapsz többet érte. Itthon viszont egy londoni lakás áráért nagy valószínűséggel több lakást is vehetsz, ezt is érdemes belekalkulálni. Ugyanakkor egy londoni lakást én biztosan nem adnék el, arrafelé jobban tartják az értéküket a dolgok, mint nálunk.
2/4 anonim válasza:
Természetesen Londonban, de csinálj belőle két külön bejáratút.
3/4 anonim válasza:
Ha nem a pénzbedobós gáz, villany,, negyed, és nem az agyment arab - néger rész akkor jó . :D
4/4 A kérdező kommentje:
Kingston jónak számít?
2014. jún. 8. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!