Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha így csöngetnek be hozzátok...

Ha így csöngetnek be hozzátok mit szoktatok csinálni?

Figyelt kérdés
Csönget valaki civilbe (tehát nem pl.ul. gázművek szerellője, nem rendőr, mentős stb) de nem ismeritek és nem vártok senkit akkor megkérdezitek mit akar vagy nem foglalkoztok vele?
2023. máj. 13. 18:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Kinézek, és ha nem ismerős, és nem várok senkit ki se megyek.
2023. máj. 13. 18:37
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
25 év alatt 1x volt ilyen. Megkérdeztem, mit akar, váltottam vele kb. 2 udvarias, de lerázó mondatot, aztán elbúcsúztam.
2023. máj. 13. 18:50
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Nekem még sose volt ilyen. De vagy nem érdekelne, vagy ha már kimegyek, akkor nyilvánvaló, hogy megkérdezem mit akar. Volt már, hogy apámnak kamionsofőr szólt, hogy álljon arrébb a ház elől mert nem tud bekanyarodni a szembeszomszédban lévő tüzépre. Arrébb ált, ennyi.
2023. máj. 13. 18:56
 4/12 A kérdező kommentje:
Utolsó akkor neked nagy a szerencséd vagy a 10diken laksz, itt ahol családi házak vannak heti szinten van hogy be csönget valaki akiről nem tudom ki és mostanába már én se foglalkozok vele ha nem várok senkit
2023. máj. 13. 18:56
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
4: a 3.on lakok:D
2023. máj. 13. 18:59
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Családi házakba csöngetnek be ilyen gyakran? És amikor kimész hozzájuk, akkor mit szoktak mondani? Mit szeretnének? Mind valami hittérítő/értékesítő/koldus?

Ha ez állandó probléma lenne, akkor kitennék egy vigyázat harapós kutya táblát a kertajtóra meg leszerelném a csengőt. :)

2023. máj. 13. 19:19
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Nem szoktam foglalkozni vele, ha akkor csöngetnek, amikor nem várok senkit. Lakásban lakom, szerintem nem volt amúgy még ilyenre példa. Illetve nagyon régről emlékszem, gyerekkoromban még volt, hogy becsöngettek hittérítők.
2023. máj. 13. 19:46
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
Nekem egyszer volt ilyen, egy részeg egyetemista volt aki azt hitte hogy itt lakik. Mikor kinyitottam az ajtót rájött hogy rossz helyen van, bocsánatot kért és tovább tántorgott.
2023. máj. 13. 21:06
 9/12 anonim ***** válasza:
92%
Két éve nyáron fordult elő, hogy három hétig házon kívül voltam. 4 emeletes társasban laktam, és miután hazamentem, egyik este, fél 8 tájban csöngettek. Két nőszemély a Momentumot jött propagálni, és szinte szemrehányóan tették szóvá, hogy már két alkalommal kerestek és senki nem nyitott nekik ajtót. Mondom, ba*ki, még a végén magyarázkodni fogok nektek, hogy miért nem voltam itthon... Elkezdtek erősen túlzásba menően érdektelen hülyeségekkel traktálni, úgyhogy csakhamar elbúcsúztam tőlük, és bántam, hogy egyáltalán ajtót nyitottam. Nem kell.
2023. máj. 14. 07:22
 10/12 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem egyezteti le velem, hogy jönni óhajt, úgy járt, - mert senkinek nem nyitok ajtót! Elegem lett a folyamatos zaklatásból, ezért csöröghet tőlem a kaputelefon, kopoghat bárki, - a csengő meg úgy van kialakítva, hogy ember nem éri el! :D

Elsősorban abból lett elegem, hogy ha egy maláj turista ment el a ház előtt, az is az én kapucsengőm b@szogatására érzett mindig késztetést, - teljesen mindegy volt neki, hogy nem tőlem akar valamit!

Beszüntettem a gyagyások játszóterét! :D

2023. máj. 14. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!