Hogyan szerezhetnék lakcímet?
Figyelt kérdés
Albérletben vagyok, mert az eredeti lakóhelyemtől 340 kilométerre járok egyetemre, a tulaj viszont nem enged bejelentkezni oda, tartózkodási hely szintjén sem. Másik albérlet nem igazán opció mert irt nagyon olcsón lakom.
Hogyan szerezhetnék lakcímet (lakcímkártyán tartózkodási hely is jó lenne) hogy tudjak menni fogorvoshoz?
2023. máj. 5. 10:18
1/6 anonim válasza:
Csak egy tipp, ha van rendes albérleti szerződésed azzal bemehetsz az önkormányzathoz és be kell, hogy jelentsenek ideiglenesre vagy tartózkodásra azt nem tudom pontosan melyikre.
2/6 anonim válasza:
Keress a városban egy lakcímszolgáltatót. Pár ezer forint/hó általában.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs szerződés
Mi ez a lakcímszolgáltató?
2023. máj. 5. 10:54
4/6 anonim válasza:
Ha egyetemista vagy akkor szerintem kell hogy legyen kijelölt orvosod. Javaslom érdeklődj az egyetemen.
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs ilyen hogy kijelölt orvos, csak ha koleszos vagy (ezáltal lakcímed a koli)
2023. máj. 5. 13:14
6/6 anonim válasza:
Melyik egyetem ez? Tuti nincs? Anno én is az egyetemi háziorvoshoz jártam, pedig nem voltam kollégista, de mindenki járhatott hozzá, akinek jogviszonya volt az egyetemmel.
A főbérlő mivel indokolja, hogy nem jelentkezhetsz be? A tartózkodási hely úgyis megszűnik néhány év után, ha nem hosszabbítod meg, szóval nem értem, miért szórakoznak ezzel még mindig
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!