Melyik város jobb? Miskolc vagy Debrecen?
Figyelt kérdés
Szerintem Miskolc.
Miskolc sokkal barátságosabb, szebb, hegyesebb. A lakosság valóban ilyen is olyan is, de egy 150ezres város...
2023. ápr. 12. 17:59
31/70 anonim válasza:
29-es, jelenleg több magyar él Londonban mint Csíkszeredában. Egyébként, aki annyira szűklátókörű, hogy 2023-ban még a Trianon előtti Magyarországban gondolkodik az az igazi ostoba és jól mutatja, hogy pont ilyenekkel van tele a fideszmaffia szavazóbázisának központja Debrecen is.
32/70 anonim válasza:
31 - "Ha valaki olyan ostoba, hogy nem tudja hogy mi a különbség a csíkszeredai és fokvárosi magyarság között, azzal minden szóváltás kész időpazarlás!"
33/70 anonim válasza:
hatosagi_maffia-nak üzenem: a családomat hagyd ki és ne privátozz tahókám, mert nincsenek érveid, sötét vagy mint az alagút - és legalább olyan üres!
Én nem kívánom az apukád halálát - ellentétben veled!
34/70 anonim válasza:
33-as borsodi gyerek lesz aki neked írogat. Ott szokás ez a fenyegetőzés. Jönnek a putriból a haverokkal aztán majd jól megvernek! :D
35/70 anonim válasza:
Most látom nekem is írt ennyit: Haljmeg értelmes egy ember lehet…
36/70 anonim válasza:
Új üzenete: Dögöllj megg :D leégeti Miskolcot teljesen.
37/70 anonim válasza:
36. ez a módszere: aki nem Miskolcot élteti és aki nem Debrecent pocskondiázza, azt "megátkozza" ez a köpőcsésze-tartalom...
38/70 anonim válasza:
Miskolc jobb, de a legjobb Bács Kiskun Megye
39/70 A kérdező kommentje:
Debrecen szar
2023. ápr. 23. 11:16
40/70 anonim válasza:
Kérdező: ha ezt "tudod", akkor miért írtad ki a kérdést?!
Nem Debrecenből menekült el 50 ezer ember, hanem Miskolcról!
Talán nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!