Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miskolc, vagy Debrecen a...

Miskolc, vagy Debrecen a szebb, hol jobb az élet szerintetek?

Figyelt kérdés

2012. aug. 20. 21:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Igazából én nekem Debrecen iszonyatosan unalmas. Rengeteget voltunk kicsiként ott kirándulni és a könyökömön jön ki az egész. Most tesóm ott tanul. Hát mit ne mondjak, mesélt ezt azt.
2012. aug. 20. 22:31
 2/14 A kérdező kommentje:
Mit értesz ezt azt alatt?:D
2012. aug. 20. 22:33
 3/14 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem Debrecen ezerszer jobb. Ezért is választottam az itteni egyetemet annak idején a két város közül. És nem bántam meg.
2012. aug. 20. 23:25
 4/14 anonim válasza:
47%
Debrecen sokkal szebb mint Miskolc. Ez az én véleményem. Gyűlölöm Miskolcot,piszkos,tele van cigánnyal főleg ott a Búzánál ami ráadásul pont ott van a plázánál,egyedül nem szívesen járkálnék ott,nappal se este meg végképp nem. Most fogom kezdeni az egyetemet Debrecenben,alig várom hogy költözzünk szeptember elején. Akárhányszor megyek Debrecenbe nekem sose unalmas,szerintem szép város,és én eddig az egyetemi életről is csak jókat hallottam a barátaimtól. Debrecent válaszd,ne Miskolcot! :)
2012. aug. 20. 23:44
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
Miskolcon lakom és egyre jobban utálom.
2012. aug. 21. 00:26
 6/14 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem is Debrecen jobb választás lenne.
2012. aug. 21. 07:11
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Hát megoszlanak a vélemények...Van aki szerint Miskolcon jobb az egyetem, van aki szerint nem.Van aki szerint Miskolc szebb, van aki szerint Debrecen unalmas.Cigány sajnos Debrecenbe is akad...pl a nagyállomás környékén.
2012. aug. 21. 10:52
 8/14 anonim válasza:
65%

Szerintem mindkét városnak megvannak az előnyei.

Ha egyetem akkor Miskolc jobb, mert minden egy helyen van (saját városrész az Egyetemváros), ezen kívül jogi és műszaki kara egyértelműen jobb, mint Debrecené.

Ha viszont nem tanulás céljából kell várost választani, inkább Debrecen, mivel biztonságosabb és nincs "kizárva" úgy a közlekedésből sem, hiszen nem hátrány ha az ember könnyen el tud jutni más megyeszékhelyekbe.

2012. aug. 21. 11:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Mit értesz ezt azt alatt?:D" Rengeteg a roma. Van egy évfolyamtársa tesómnak aki teljesen átlagosan néz ki. Egyszer sötétbe ment haza és néhány roma megverte mondván, hogy skinhead, pedig nem is úgy néz ki. Meg ilyen apróságokat mesélt.

TÁn továbbtanulás előtt állsz?

2012. aug. 21. 13:14
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
Ezerszer inkább Debrecen! Miskolcot szeretem mint turista, sok szép látnivaló van, tv-torony, kulturális értékek stb., de a népesség összetétele enyhén szólva kritikán aluli... Nagyon rossz a közbiztonsága, mocskos, koszos minden, rengeteg az utcai rablás, nem részletezem. Debrecennek van hangulata. Hogy melyik egyetem a jobb a kettő közül, azt nem tudom. Továbbtanulás esetén mégis a suli alapján döntenék, valahogy csak kibírnám azt a néhány évet, még ha a kevésbé szimpatikus városban kellene élnem, akkor is, mert a jobb oktatás később meghozza gyümölcsét.
2012. aug. 23. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!