Melyik város jobb? Miskolc vagy Debrecen?
Szerintem Miskolc.
Miskolc sokkal barátságosabb, szebb, hegyesebb. A lakosság valóban ilyen is olyan is, de egy 150ezres város...
Kicsit érdekes hogy ha Miskolcról van szó akkor rögtön az avasiakra gondoltok, ami kb a város 1/6-a.
Diósgyőr, Majláth, Gömöri, Görömböly, Hámor, Bolgárföld stb ezek nagyon jó városrészek. Miskolci emberek sokkal normálisabbak, mint a debreceniek. Voltam mindkét városban. Debrecenben sok a bunkó ember, olyan mintha egy nagy falu lenne.
Miskolcon igen, sok a roma, de ezek ok nélkül nem kötnek beléd. Igen, ha Lyukóban flangálsz talán... Meg manapság hol nincs roma?
Sokak által dicsért Veszprémben engem már kiraboltak, a rendőr 18perc alatt jött ki, aztán felvettek egy jegyzőkönyvet és abba maradt a nyomozás.
Miskolcon valóban silány munkalehetőség, de aki akar itt is dolgozik. Például egy mérnöknek egyik legjobb hely Miskolc..
Bár nekem Székesfehérvár a dobogós, de Miskolc szerintem gyönyörű helyen van, és sajnos ez nincs kihasználva.
Debrecen az Alföld közepén van, büdös is meg koszos is
"Debrecen az Alföld közepén van"
Debrecen a magyarság közepén van, közel azonos távolságra Soprontól és Csíkszeredától...
" büdös is meg koszos is"
A szád büdös kérdező, mosd ki!
26 - Te aztán tudod...
"Jókai Mór (1825–1904) a magyar romantikus irodalom legkiválóbb képviselője. Amikor 1849-ben Debrecenbe költözött a kormány, Jókai is jött, és az Esti Lapokat szerkesztette. 1865-ben a színház megnyitójára írt prológot felesége, Laborfalvi Róza mondta el, férje jelenlétében. 1884-ben volt harmadszor a városban, felesége ünnepélyes színházi búcsúztatóján. Jókai mondta: "Pest középpontja az országnak, de Debrecen középpontja a magyar népnek."
Egy körzővel lemérheted; sok ész nem kell hozzá, így képes leszel rá te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!