Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik város jobb? Miskolc...

Melyik város jobb? Miskolc vagy Debrecen?

Figyelt kérdés

Szerintem Miskolc.

Miskolc sokkal barátságosabb, szebb, hegyesebb. A lakosság valóban ilyen is olyan is, de egy 150ezres város...

2023. ápr. 12. 17:59
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
50%
Miskolcon meg még ilyen sincs :D
2023. ápr. 14. 21:41
 22/70 anonim ***** válasza:
79%
Miskolcra az a jellemző, hogy olyan mintha több külön településből állna, össze sem lehet hasonlítani egyik városrészt a másikkal semmilyen szempontból, mindenhol más arcát mutatja..
2023. ápr. 15. 05:11
 23/70 A kérdező kommentje:

Kicsit érdekes hogy ha Miskolcról van szó akkor rögtön az avasiakra gondoltok, ami kb a város 1/6-a.

Diósgyőr, Majláth, Gömöri, Görömböly, Hámor, Bolgárföld stb ezek nagyon jó városrészek. Miskolci emberek sokkal normálisabbak, mint a debreceniek. Voltam mindkét városban. Debrecenben sok a bunkó ember, olyan mintha egy nagy falu lenne.

Miskolcon igen, sok a roma, de ezek ok nélkül nem kötnek beléd. Igen, ha Lyukóban flangálsz talán... Meg manapság hol nincs roma?

Sokak által dicsért Veszprémben engem már kiraboltak, a rendőr 18perc alatt jött ki, aztán felvettek egy jegyzőkönyvet és abba maradt a nyomozás.

Miskolcon valóban silány munkalehetőség, de aki akar itt is dolgozik. Például egy mérnöknek egyik legjobb hely Miskolc..

Bár nekem Székesfehérvár a dobogós, de Miskolc szerintem gyönyörű helyen van, és sajnos ez nincs kihasználva.

Debrecen az Alföld közepén van, büdös is meg koszos is

2023. ápr. 15. 11:21
 24/70 anonim ***** válasza:
90%
#23 Lyukóban sem kötnek beléd, max megkérdezik, hogy kit keresel. Sokat jártam oda a munkám miatt, nőként, tök egyedül. Soha nem ért semmilyen atrocitás.
2023. ápr. 15. 12:35
 25/70 anonim ***** válasza:
22%

"Debrecen az Alföld közepén van"

Debrecen a magyarság közepén van, közel azonos távolságra Soprontól és Csíkszeredától...

" büdös is meg koszos is"

A szád büdös kérdező, mosd ki!

2023. ápr. 15. 17:18
 26/70 anonim ***** válasza:
87%
25-ös mivel lesz jobb Debrecen attól, hogy szerinted a magyarság közepén van? Egyébként nincs.
2023. ápr. 15. 17:51
 27/70 anonim ***** válasza:
9%

26 - Te aztán tudod...

"Jókai Mór (1825–1904) a magyar romantikus irodalom legkiválóbb képviselője. Amikor 1849-ben Debrecenbe költözött a kormány, Jókai is jött, és az Esti Lapokat szerkesztette. 1865-ben a színház megnyitójára írt prológot felesége, Laborfalvi Róza mondta el, férje jelenlétében. 1884-ben volt harmadszor a városban, felesége ünnepélyes színházi búcsúztatóján. Jókai mondta: "Pest középpontja az országnak, de Debrecen középpontja a magyar népnek."

Egy körzővel lemérheted; sok ész nem kell hozzá, így képes leszel rá te is.

2023. ápr. 15. 21:52
 28/70 anonim ***** válasza:
76%
27-es látom a sok eszed nem volt képes a kérdésemre koncentrálni, tehát mégegyszer: mivel lesz jobb Debrecen városának attól, hogy szerinted a magyarság központja, egyébként nem az. Kihagytad a számításodból New Yorkot és Tokiót, merthogy mindkét városban élnek magyarok. De ugyanígy élnek még Fokvárosban és Rejkjavikban, sőt Sydneyben is magyarok, akkor, hol is van a magyarság központja sok ész?
2023. ápr. 16. 00:29
 29/70 anonim ***** válasza:
21%
28 Ha valaki olyan ostoba, hogy nem tudja hogy mi a különbség a csíkszeredai és fokvárosi magyarság között, azzal minden szóváltás kész időpazarlás!
2023. ápr. 16. 10:32
 30/70 A kérdező kommentje:
Debrecen antal ica
2023. ápr. 16. 10:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!