Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Megloptak? Lecseréltem egy...

Megloptak? Lecseréltem egy bojlert. A régit le akartam vinni kukába, de elkérték.

Figyelt kérdés

Társasházban bojlert cseréltünk. A régivel nem tudtuk mit kell csinálni. De utólag mondta mindenki, meg kellett volna nézni hogy javitható e. (Egyszer már javították)(Egy gábojler ára 100ezer felett van)

Én ezt a házban egy szomszédnak mondtam csak el, hogy bojlert cserélek. De valahogy tudta az egész ház és mintha szinte várták volna a ház előtt, mikor viszem le kukához, hogy elkérjék.

Ez mellett még a képviselő és kéményesek is megjelentek a házban nyüzsögni.

Feltehetőleg kibeszélnek engem?

2023. ápr. 11. 21:42
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
94%
Nem használtak ki. Mondták, hogy az új jobb lenne, mivel feltételezem a régi elromlott. Te pedig odaadtad a régit, amit a ház elé akartál lerakni, tehát nem adtad volna el alapból sem.
2023. ápr. 11. 22:59
 32/41 anonim ***** válasza:
62%

Akkor írd le még sokszor, hogy megloptak, és kihasználták a tudatlanságodat, hátha boldogabb és okosabb leszel tőle, meg tanulsz belőle.

Kétlem. Max hülyeséget tanulnál belőle. De ha gondolod, menj le a lomtalanítóba és vigyél fel a lakásba mindent, biztos van annak is értéke, amit más dob ki, csak nem ismerik fel. ;)

2023. ápr. 11. 23:07
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

A bojler elektronikai hulladék, azt nem is rakhattad volna kukába, lomtalanításkor sem rakhatod ki. Örülj, hogy valaki megszabadított tőle.

Lopás nem tudom hogy jön ide. Elkérték, odaadtad. Ezen mi lopás? Ha amúgy is ki akartad dobni, akkor végképp nem értem mi a problémád.

2023. ápr. 11. 23:50
 34/41 anonim ***** válasza:
91%
Szerinted annak számít a gyakorlatban meg nem az volt. A lehetőséged adott lett volna, hogy előtte utánajárj mit lehet kezdeni a rossz bojlerrel, ezt nem tetted meg, most ezért is más a hibás?
2023. ápr. 12. 01:06
 35/41 anonim ***** válasza:
91%
Nem loptak meg,te adtad oda
2023. ápr. 12. 02:41
 36/41 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, tisztázzuk már végre! Te valamk debil vagy?
2023. ápr. 12. 07:20
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
És ha én odalépek hozzád full vadidegen emberként, és elkérem a kocsidat, akkor azt is odaadod? 😃
2023. ápr. 12. 08:24
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer már megszerelték, működött is egy évig, aztán megint elromlott. Magyarán már szart ért. Talán tényleg jobban jártál egy újjal, mint folyton a régit javítgatod, és az új talán energiatakarékosabb is.

A másik meg lehet, hogy ért a szereléshez, vagy nem tudja, hogy mi a baja. De már előtte döntöttél, később alakult úgy, hogy odaadtad másnak, akkor is döntöttél, nem csavarták ki a kezedből, és most itt sírsz.

Szerintem valami mentálisan sérült, idióta vagy, vagy troll, vagy mindkettő.

2023. ápr. 12. 09:54
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem az ilyen emberek hogy tudnak a való életben önállóan boldogulni. Kb. gyámság alá kéne venni a kérdezőt, annyira buta.
2023. ápr. 12. 10:34
 40/41 anonim ***** válasza:
84%

Áh ez csak a múltkori másik problémájának a folytatása!

Az sem volt semmi!

Most megvan az új bojler, de még ebből is problémát csinál!

Nemhogy örülne hogy megszabadították a régi bojlertől.

Itt az előző kérdése:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..

2023. ápr. 12. 12:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!