Megloptak? Lecseréltem egy bojlert. A régit le akartam vinni kukába, de elkérték.
Társasházban bojlert cseréltünk. A régivel nem tudtuk mit kell csinálni. De utólag mondta mindenki, meg kellett volna nézni hogy javitható e. (Egyszer már javították)(Egy gábojler ára 100ezer felett van)
Én ezt a házban egy szomszédnak mondtam csak el, hogy bojlert cserélek. De valahogy tudta az egész ház és mintha szinte várták volna a ház előtt, mikor viszem le kukához, hogy elkérjék.
Ez mellett még a képviselő és kéményesek is megjelentek a házban nyüzsögni.
Feltehetőleg kibeszélnek engem?
Azért gyártok összeesküvés elméletet mert van egy összefüggés pont a sztoriban. Aki elkérte olyat mondott nekem, amit csak a szonszédomnak mondtam :(
Tul sok a véletlen egybeesés:(
Egy lakóközösségben beszélnek egymással az emberek, pletykálnak!??!4!4??!
Ilyen a világon nincs!!4444!!
Jaj, egy kimustralt rossz boylert... A marketplacera
.. Max ingyen elvihetobe. Akkor így jobban járt.
Nem loptak meg. Lopás a jogtalan eltulajdonítás. Te amikor ki akartad dobni, és elkérték, ODAADTAD.
Egyébként továbbmegyek: te készültél galád dologra: a ház elé vagy hova akartad kidobni a bojlert, ami tilos. Ha ki akarod dobni, akkor nem a kukába, vagy a ház elé kell, hanem gondoskodni kell az elszállításáról a megfelelő helyre. Tehát kölcsönösen tettetek egymásnak szívességet: neked is jobb volt, hogy nem kellett levinni, neked is jobb volt, hogy nem követtél el szabálysértést, és másnak is jobb volt, hogy kapott valamit, amire vágyott. Jó az új bojler? Akkor örülj neki, és annak is, hogy valakinek örömet szereztél.
Te irigy vagy, és buta, és nem azért, mert nem tudtad hasznosítani az ócska bojlert, hanem azért, mert azon sopánkodsz, hogy mit vesztettél, amikor kidobsz valamit. Ha a kukás viszi el, akkor a kukás lop meg? Az mennyivel jobb? Sorolhatnám még, hogy mért vagy buta, de úgyse értenéd meg.
Van lomtalanítónk. A buta te vagy.
És a masik kihasználása nálam lopásnak számit ha tetszik ha nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!