Megloptak? Lecseréltem egy bojlert. A régit le akartam vinni kukába, de elkérték.
Társasházban bojlert cseréltünk. A régivel nem tudtuk mit kell csinálni. De utólag mondta mindenki, meg kellett volna nézni hogy javitható e. (Egyszer már javították)(Egy gábojler ára 100ezer felett van)
Én ezt a házban egy szomszédnak mondtam csak el, hogy bojlert cserélek. De valahogy tudta az egész ház és mintha szinte várták volna a ház előtt, mikor viszem le kukához, hogy elkérjék.
Ez mellett még a képviselő és kéményesek is megjelentek a házban nyüzsögni.
Feltehetőleg kibeszélnek engem?
A baj hogy hüyének néz e az egész ház.
A másik meg hogy a szomszéd pletykafészek e vagy véletlen hogy itt nyüzsögtek a kukagyűjtők, kéoviselő, kéményesek is? Mert megbíztam eddig benne:(
Szerintem az RTL is ott volt valahol.
Hírérték a bojlered.
Nekem a képviselő azt mondta mivel régi lehet jobb újat venni.(egyszer már javították, 1 évig volt jó javítás után csak)
Ezért vettem csak újat.
Akkor átvert a kéoviselő, ha meg most hülyének néznek?
Miért néznének hülyének?
Lecseréltél valamit a lakásodban és a régit, ami számodra használhatatlan odaadtad valakinek.
Miért kell összeesküvés elméletet gyártanod ebből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!