Mernétek lakni az otthonunkba úgy hogy,a kertünk végébe a temető van?
Generációról generacióra öröklődött a ház,alapjában egy nagy régi ház,csak felújították szüleim,4 hálószobás,ebből az egyik hullatárolóként funkcionált,régen ugye nem vitték el rögtön a halottat,igy abba a szobába voltak,ez a szoba lett az akkori én szobám.
A házat szellemek lakják,nem idegenek. A régi lakók (családtagok) jönnek vissza
Nem bántanak,de ottvannak szinte minden éjszaka,hallani ahogy maszkalnak,idokent látni is lehet őket.
A házhoz tartozik egy hatalmas dupla udvar,nagy kert,es a kert legvégén van a temető,igazából eleg közel.
Mondjuk temető mellett a legjobb, ott aztán nem buliznak a szomszédok.
Ha meg mégis, első kézből tudod, hogy
1. megőrültél
2. eljött az Apokalipszis
Komolyra ordítva a szót: természetesen laknék, ugyanis nem vagyok paranoiás, így semmi problémám a temetőkkel. Szerintem békések és a maguk módján szépek.
"A házat szellemek lakják,nem idegenek. A régi lakók (családtagok) jönnek vissza"
:DDDDDDDDD
Ezt a kérdést inkább az ezotéria kategóriába légyszi.
Vennék magamnak egy szép nagy hagyományos koporsót és nyáron kitenném a kert végébe, abban aludnék, napoznék. Az se baj ha kicsit nyikorog nyitáskor.
A szellemek azt hinnék közülükvaló vagy, az emberek meg hogy vámpír vagy... 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!