Temetőben a sírok szegélyei közé milyen gyomirtószert javasoltok, hogy ne nőjön ki közte gaz? Olvastam, hogy az ecet is hatásos gyomirtó, ez tényleg igaz?
Figyelt kérdés
2022. nov. 18. 00:00
1/7 anonim válasza:
Én mindig sima, totális gyomirtót permetezek ki, Fozát pl.
Nem kell sok, 1 vagy 1,5l-t kavarok be, azokra a kis csíkokra nem kell sok anyag.
2/7 anonim válasza:
Az ecetes, savas izéket felejtsed el, a beton elemeket megmarja.
Sót szoktak kis repedésekbe, de az sokáig ott van, a savas oldat szintén megtámadja a betont.
Maradj a normál gyomirtónál.
3/7 anonim válasza:
A glifozát nem gátolja meg, hogy kikeljenek a gyomok, hanem a kikelteket lehet elpusztítani vele, évente párszor.
Ami meggátolja minden egy- és kétszikű gyom kelését, szerintem olyan nincs szabadforgalmúban. (De lehet, hogy tévedek, akkor javítson ki, aki ismer ilyet.) Ami szabadforgalmú és preemergens, az vagy az egyszikűek és néhány kétszikű ellen jó, vagy fordítva, tudtommal.
4/7 Kólauborkával válasza:
Murvázd le, a követ nem szeretik a gyomot, ha elég vastag réteg.
5/7 anonim válasza:
Ha márvány a síremlék, az ecet tönkre marja...
6/7 anonim válasza:
Minden csak ideiglenes megoldás, még a murva szemcséi közé is lerakódik a szél által odafújt por és a belehulló gyommagvak kikelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!