Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mernétek lakni az otthonunkba...

Mernétek lakni az otthonunkba úgy hogy,a kertünk végébe a temető van?

Figyelt kérdés

Generációról generacióra öröklődött a ház,alapjában egy nagy régi ház,csak felújították szüleim,4 hálószobás,ebből az egyik hullatárolóként funkcionált,régen ugye nem vitték el rögtön a halottat,igy abba a szobába voltak,ez a szoba lett az akkori én szobám.

A házat szellemek lakják,nem idegenek. A régi lakók (családtagok) jönnek vissza

Nem bántanak,de ottvannak szinte minden éjszaka,hallani ahogy maszkalnak,idokent látni is lehet őket.

A házhoz tartozik egy hatalmas dupla udvar,nagy kert,es a kert legvégén van a temető,igazából eleg közel.

2023. ápr. 10. 22:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Ha te még hiszel a szellemekben, akkor kár bármit is írni.
2023. ápr. 10. 22:46
 2/14 anonim ***** válasza:
55%
Nem
2023. ápr. 10. 22:48
 3/14 anonim ***** válasza:
48%
Igen, minden gond nélkül, szellemek pedig nincsenek.
2023. ápr. 10. 22:51
 4/14 A kérdező kommentje:
Igen hiszek. Mert a saját szememmel láttam !
2023. ápr. 10. 22:51
 5/14 anonim ***** válasza:
56%
Simán. A temető csendes. A halottaktol nem kell félni. Szellemek pedig nem léteznek.
2023. ápr. 10. 22:54
 6/14 anonim ***** válasza:
60%

"a saját szememmel láttam"

Pszichiáterre van szükséged.

Hallucinálsz, téveszméid vannak.

2023. ápr. 10. 22:58
 7/14 Revolúcióbiológus válasza:
32%
Köz-, katolikus-, református- vagy izraelita temető? Nem mindegyik egyházközség fordít figyelmet a temetői karbantartására, főleg vidéken elég sok a leharcolt állapotú, gazos temető. De ha nem olyan, hogy már benőttek mindent a bokrok meg futónövények, hanem rendezett akkor nem lehet vele baj.
2023. ápr. 10. 23:27
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

Soha nem hittem, hogy mernék temető mellett lakni, aztán amikor az első lakásunkat kerestük akkor ott volt jó lehetőség vásárolni, amelyik ház túloldalán a temető kezdődött.

Egy másodpercig sem zavart, hogy rálátni a temetőre mert nem ez számított, hanem hogy van lakásunk és jó.

Ha hiszel a szellemekben akkor ezzel kár vitázni. Te is azt írod, hogy neked nincs velük gondod. akkor mi a kérdés?

2023. ápr. 11. 01:10
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
Én temető mellett lakom és a legjobb szomszéd, full kuss van egész nap, a temetések is halkak.
2023. ápr. 11. 07:21
 10/14 anonim ***** válasza:
63%

Nekem is az jutott eszembe, hogy a legjobb szomszédság :D

A látomások miatt szerintem is keress fel pszichiátert. Hidd el, lehet mit kezdeni vele. Ha változást szeretnél, tedd ezt meg magadért! Akkor is ha most meggyőződésed, hogy márpedig valós, amit látsz. Mit veszíthetsz, ha valaki végig hallgat és tanácsot ad?

Mellesleg el sem tudom képzelni, hogy van olyan hely, ahol még az égvilágon nem halt meg soha senki x évvel ezelőtt. És rengeteg helyen lehetnek csontok, maradványok, ahol valaha temető volt. Csak már nem tudunk róla. De ha te tudhatsz arról, hogy ott mi volt, mindjárt beindul az agyad...

2023. ápr. 11. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!