Milyen dolog az hogy a szomszéd a nővéremmel mosatja ki a tangáját?
Elromlott a mosogépük, a pasija áthozta a kislányuk ruháit hogy a nővéremmel megbeszélte a barátnője hogy egy gyorsprogramra berakja neki. Ezzel még nem is lenne baj de a nővérem pont leszaladt a boltba én meg mondom addig berakom a ruhákat gyorsan, aztán valóban volt a kislányruhák benne, de a szatyor alján ott volt vagy 10db tanga bugyi. Szerintetek ez normális?
Tuti nem véletlenül keveredett oda mert ahoz elég sok db volt.
Most komolyan szerintetek mit akart ezzel a csaj?
Kb egy hete járnak át mosni, eddig mindíg a nővérem rakta be a mosógépet.
10-re:
Ez belemagyarázás.
Még ha bátyád lenne, akkor elképzelhető, hogy fel akarná hívni magára a figyelmet a tangákkal. De így????
És mi ebben a lealázó?
Ha nővéred nem csinál ebből problémát, akkor neked miért kéne? A nővéred helyében én valószínűleg leállítanálak és megmondanám, hogy én teszek szívességet a szomszédnak nem te, úgyhogy neked ehhez semmi közöd.
Lehet hogy tényleg csak az fogyott el neki, de hogy egy tangát ne lehessen kiöblíteni, nem szarossak voltak, szóval nem értem hogy miért küldte át?
14
Azt tuti nem, mondom ők annyira nincsennek jóban, gondolom azért is a pasija hozta át a ruhákat.
16
Igen, mert nen értem hogy miért küldte volna másért?
Csak nem tudom hogy mit akart ezzel?
Ez csak Magyarországon kínos.
Én külföldön élek. A lakásokban nincs, nem engedik a mosógépet. Mindenki mosodában mos vagy mosat.
Nekem nincs idöm két órát ott ülni. Reggel beadom az összekészített szennyest, mindent. A bugyit, zoknit is. Este tisztán, öszehajtva visszakapom. A mosodás néni mossa ki.
Eleinte nekem is kínos volt. Mára megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!