Milyen dolog az hogy a szomszéd a nővéremmel mosatja ki a tangáját?
Elromlott a mosogépük, a pasija áthozta a kislányuk ruháit hogy a nővéremmel megbeszélte a barátnője hogy egy gyorsprogramra berakja neki. Ezzel még nem is lenne baj de a nővérem pont leszaladt a boltba én meg mondom addig berakom a ruhákat gyorsan, aztán valóban volt a kislányruhák benne, de a szatyor alján ott volt vagy 10db tanga bugyi. Szerintetek ez normális?
Tuti nem véletlenül keveredett oda mert ahoz elég sok db volt.
Most komolyan szerintetek mit akart ezzel a csaj?
Kb egy hete járnak át mosni, eddig mindíg a nővérem rakta be a mosógépet.
Nyílván az ő fehérneműjét is mosni kell valahol.
Azt nem értem miért nem keresnek egy mosodát a környéken
Hát gondolom azért a tangabugyit kézzel is ki lehetne mosni.
Mosoda nincs a környéken, meg egy gyerek kabátot stb. persze hogy ki mos nekik bárki, de a tangáit mossa már ki magának, nem?
Érdekes dolog ez.
Nálunk is van két kisgyerek és nálunk is a közelmúltban elromlott a mosógép. Ez valóban nem egyszerű dolog, mi is két hétig kénytelenek voltunk nélkülözni. És hallottam, hogy milyen szerencsénk volt, hogy nem egy hónapig. :-)
Szerencsére a szüleim velünk egy városban laknak, természetesen minden gond nélkül kimosták. Első körben mi is a gyerekek ruháit vittük, aztán ahogy múltak a napok, kénytelen voltam a magaméit is vinni. Feleségem meg kijelentette, hogy az ő fehérneműit ne mossa (ne lássa) az anyósa, úgyhogy lavórban kézzel mosta ki. Ezt is meg kell érteni. Ugyanakkor azt is meg kell érteni, hogy a felnőttnek is elfogy egyszer a fehérneműje. Persze szomszédnál még egy fokkal kínosabb.
Alighanem engem férfiként is zavarna, ha a szomszédomban lakó fiatal csajszi foglalkozna az alsógatyáimmal. Inkább kimosnám kézzel, jól kicsavarnám, aztán valahogy csak megszárad. Persze, mint a messiást, úgy várnám vissza a mosógépszerelőt, hogy végre normálisan ki tudjak mindent mosni. :-)
Jó persze fogynak a ruhák, de csak a tangák?
Szóval más egyikük ruhájából se volt csak gyerekruha meg tanga.
Ha a többi ruhájukat meg tudják oldani, akkor pont a tangát nem?
Ez inkább olyan mintha a szomszéd csaj valamiféle üzenetnek szánta volna a nővéremnek. Vagy nem tudom, de szerintem ez kicsit lealázó a nővéremre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!