Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért nem merek nagyvécézni a...

Miért nem merek nagyvécézni a lakótársaim előtt? Amikor itthon vannak egyszerűen nem merek gáznak érezném, legtöbbször én hangosan nagyvécézek sajnos. Más is volt így hogy nem mert? Pasim előtt tudtam ha valaki kérdezné

Figyelt kérdés
Ahj unom
2023. márc. 27. 23:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
2023. márc. 28. 02:37
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Vagy úgy csinálod, hogy amikor érzed na most távozik a démon lenyomod a wc-t és akkor nyomod meg teli erőből. Az simán tompítja ezeket a hangokat.
2023. márc. 28. 09:17
 23/27 anonim ***** válasza:
Vaagy, ha esetleg a mosógép, szárítógéppel egyben van a wc akkor azt is bekapcsolod az is tompítja.
2023. márc. 28. 10:22
 24/27 anonim ***** válasza:

Nézd azt az oldalát a dolognak, hogy te is-, ők is emberek, ez egy emberi tulajdonság, ami ugyan kellemeetlen, de meg kell tenni, mert különben pl.: bélcsavarodást okozhat, ami nem éri meg.

Ettől még mindenki kedvelhet: megmutatod az emberi oldaladat, hogy "Igen, én is tudok ilyet".

2023. márc. 28. 18:58
 25/27 anonim ***** válasza:
22. És ki fog segget törölni?
2023. márc. 31. 02:45
 26/27 anonim ***** válasza:

25

Mert 2x nem lehet lenyomni a retyót?

Vagy te ülsz felette had bűzölögjön vagy mi? 😂

2023. márc. 31. 10:00
 27/27 búzaszem ***** válasza:
Én se bírom elviselni, ha tudom vannak körülöttem. Az okát nem tudom, de nekem is szükséges a privát szféra.
2024. febr. 1. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!