Miért nem merek nagyvécézni a lakótársaim előtt? Amikor itthon vannak egyszerűen nem merek gáznak érezném, legtöbbször én hangosan nagyvécézek sajnos. Más is volt így hogy nem mert? Pasim előtt tudtam ha valaki kérdezné
Figyelt kérdés
Ahj unom2023. márc. 27. 23:34
2/27 anonim válasza:
Tegyél be egy hangos zenét! Csinálj házibulit!
3/27 anonim válasza:
Eleve nem értem, hogy miért kell a lakotárs ELÖTT szarni? Mondjuk a pasid más eset mert vannak akik ilyenre izgulnak. (A klozett megnevezés is az illemhely zártságára utal.) Lehet, hogy rögzült benned a szex és a szarás összekapcsolodása?
4/27 A kérdező kommentje:
csináljak házibulit? Azt hogy?😂
2023. márc. 27. 23:51
6/27 anonim válasza:
Vagy akkor intézd el, amikor még alszanak.
7/27 anonim válasza:
Napi First World Problems rovatunkat olvashatják.
"Ahj unom" --> ajh, mi is téged.
8/27 anonim válasza:
Olyankor zörögj a vécépapírral vagy annak a zacskójával én azt szoktam vagy köhögni ilyesmiket
9/27 anonim válasza:
Szerinted a lakótársaid nem szoktak szarni?!
10/27 anonim válasza:
Vidd be a telefonod, és valami zenét játsz le. Próbáld meg akkor elintézni a dolgot amikor nincs senki a közelbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!