Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hol lakott Zalatnay Cini a...

Hol lakott Zalatnay Cini a 90-es években? esetleg tudja itt valaki? Nagyon szeretnék elmenni oda megnézni a helyszint és a házat ha megvan még. Annyit tudok hogy elvették már tőle sajnos már elég régen.

Figyelt kérdés

Tudtok segiteni nekem abban hogy melyik kerületben és utcában volt a háza Budán? Sajnos már sehol nincs rola informácio, hogy hol lakott akkoriban, de talán egy régi volt szomszéd vagy ismerős tudna segiteni. Mint rajongo minden hátso szándék nálkül érdeklődöm.

Nagyon szeretem öt, és szivből sajnálom ami vele történt. Szeretném látni és megismerni azt a helyet ahol akkoriban élt.

2022. márc. 14. 03:43
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
A Nagy Ignác utcai büntetédvégrehajtási intézetben.
2022. márc. 14. 04:19
 2/8 A kérdező kommentje:
valahogy éreztem hogy ilyen 'értelmes' választ fogok kapni először.
2022. márc. 14. 04:28
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

A kérdés sem sokkal értelmesebb.

Szerinted ki tud ilyeneket, ha neten se találsz róla infót?

2022. márc. 14. 04:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Aki modjuk a szomszédja volt akkoriban.
2022. márc. 14. 06:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tudok, hogy most Tárnokon lakik (Érd mellett). Volt, hogy láttam a CBA-ban (kb. 3-4 éve)
2022. márc. 14. 06:41
 6/8 A kérdező kommentje:
azt én is tudom hogy most ott lakik, de jo neked hogy láttad. szivesen találkoznék vele én is.
2022. márc. 14. 06:49
 7/8 anonim ***** válasza:
87%

#4:

Na és szerinted mennyi az esélye annak, hogy egy volt szomszédja pont idefent ténfereg?

2022. márc. 14. 07:13
 8/8 A kérdező kommentje:
csak egy példa volt a volt szomszedja, lehet akárki aki már akkoriban is ismerte vagy egy utcában lakott vele. nem gondolod?
2022. márc. 14. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!